Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1688)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1688)
    • 5 Star(1534)
    • 4 Star(115)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-17 04:43:42

    We love this buggy. I made some changes. Sensitivity is reduced at the transmitter throttle. Charger current reduced to 100 mA. Added RF transponders for DIY laps timer. StanekTM

    Komentarze (11)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-16 03:06:15

    Awesome little car. I also did the hack for making the throtle a bit less sensitive (adding a 4.7k ohm resistor in parallel to the pot). Additionally I designed a 3d printed "CyberTruck" shell for it

    Komentarze (4)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-03 13:36:47

    Fun car. Some edited, supplemented by lap time transponders. One modified, contains 1.7g servo, diy frsky system, lipo 1S, 150mAh.

    Komentarze (4)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-31 16:53:10

    mute buen producto, no demoro mucho en llegar y cumple con todas las especificaciones ! recomendado

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-14 22:58:48

    excelente producto, de muy buena calidad, muy divertido, cumple con las características, el envío llegó en tiempo y forma. lo recomiendo ampliamente para chicos y grandes.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-09 12:40:03

    Perfect. Fast Shipping.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-30 10:31:37

    Arabanın sarı olanını almıştım, özellikle bu rengi çok hoş görünüyor. Uygun fiyatı ile ev içinde eğlenebileceğiniz bir mini model olmuş. Bu kadar küçük bir araçta servolu bir direksiyona gerek yok zaten. Senelerin modelcisi olarak ben beğendim.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-26 06:39:45

    Nice :) fast and good

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 211  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>