Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2978)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2978)
    • 5 Star(2627)
    • 4 Star(220)
    • 3 Star(56)
    • 2 Star(33)
    • 1 Star(42)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    Гоночная машинка действительно гоночная. Такой скорости я от нее не ожидал. Маленькая, но такая верткая! Идёт в комплекте с кабелем зарядки. корпус машины тонкий, заменяемый. Управление слишком чувствительное. Зарядки хватает примерно на 20 минут. Есть даже аммортизатор. Можно выполнять отличные трюки с трамплином или устроить настоящее ралли. Внизу на корпусе флажок регулятора руля для точной настройки прямого хода. Единственный минус - пластик. Отличный боллид для гонок, рекомендую детям и взрослым.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wózek jest bardzo lekki, mały i delikatny. Jego prędkość jest imponująca, a ponieważ jest bardzo szybka, łatwo się przewraca. Gdy dociera do niego odległość 30 m od sterownika, traci łączność, a wózek biegnie, aż do uderzenia. Wózek posiada wbudowany akumulator do ładowania. Sterowanie działa z dwoma bateriami AA, ma regulację prędkości i regulację poziomu niskiego i wysokiego. Spust przyspieszenia jest bardzo delikatny, musisz grać ostrożnie, ponieważ sprawia wrażenie, że się złamie. Oprócz negatywnych punktów, wózek jest naprawdę fajny i zabawny, warto było wybrać go jako toast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Produkt jest oczekiwany w oparciu o cenę. Zalety: Zalety Może poruszać się bardzo szybko. Fakt, że samochód jest naładowany. Wady (-) (ang.) Niewielkie rozmiary. Kiedy w coś uderzy, przewróci się i trzeba to podnieść ręcznie. Ładowarka zaraz pęknie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bellissima e velocissima macchina corre anche sul prato solo che la ho ricevuta con il radiocomando non funzionante e senza il coperchio batterie.Non va in retromarcia e svoltando a destra si blocca lo sterzo spero sia possibile una sostituzione da parte di banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Samochód RC wygląda niesamowicie. Ma dwie prędkości wolne, a ten szybki może jechać nawet w szybszym mieszkaniu, wymaga więcej miejsca. To nie jest tak, że nie przetrwało przeszkody w tym samym czasie. Samochód RC polecam kupić i wypróbować ✔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Małe samochody rc otrzymały w rekordowym czasie. W porównaniu z starszymi modelami, koła nie są już z gumy piankowej, co daje im większą prędkość, ale także mniej elastyczne zawieszenie, ale także o 10% cięższe. Pilot powrócił do swoich dwóch niskich i wysokich trybów, które są naprawdę interesujące. Żywotność baterii nadal świetna, to nie są baterie litowe, ale kondensator. Ładowanie jest bardzo szybkie, w zależności od ładowarki. Wezmę góra 20 minut. Polecam zarówno dla dzieci, jak i dorosłych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przedmiot dotarł bezpiecznie szybko Element działa dobrze i koty są również szczęśliwe 😂 Sterowanie jest dość trudne, ale za cenę całkiem OK Szyb łatwo przejechać po dywanie. Jeden szczęśliwy jest gumowe opony na nim we wszystkich małych zabawnych zawodach dla wewnątrz i na zewnątrz za małą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Dostarczone w tydzień, doskonałe opakowanie, trochę cierpliwości dla dzieci, 30 minut na naładowanie... Kolejne zdjęcie... i Go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Just love those. Very fast, and manouverable Battery life is pretty decent, they are dirt cheap. Great fun for the whole family. Very satisfied with my purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Perfecto. Todo muy bien. Han llegado los tres coches que pedí antes de Navidad. Gran regalo para los niños. Buen trabajo de logística por parte se Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$85.99
    • US$18.99
    • US$48.19
    • US$22.99
    • US$98.99
    • US$128.19
    • US$51.99
    • US$38.99
    • US$102.99
    • US$139.99
    • US$135.99
    • US$51.99
    • US$105.99
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$103.99
    • US$29.99