Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2701)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2701)
    • 5 Star(2438)
    • 4 Star(193)
    • 3 Star(39)
    • 2 Star(15)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Niesamowite!!! Mój przybył z odpowiednimi miękkimi gumowymi oponami, a nie z pianki, więc trzyma się naprawdę dobrze. Są dwa ustawienia prędkości, a do użytku w pomieszczeniu tryb niskiej prędkości jest więcej niż wystarczający! Przepustnica jest dość proporcjonalna, a przycięcie przepustnicy też jest miłym akcentem. Martwiłem się o nieproporcjonalne sterowanie, ale szczerze mówiąc, jest bardzo poruszające i biegnie prosto jak strzałka, bez potrzeby regulowania obcinania kierownicy. Ładowanie trwa mniej niż pół godziny i masz dobre 10 minut na standardowym akumulatorze. Należy zdjąć folię ochronną z ciała i spoiler, aby zobaczyć kolory w najlepszej formie. Jestem pod wrażeniem tego małego samochodu. Jest szybki, prosty w prowadzeniu, regulowana przepustnica i kierownica, szybki w ładowaniu i wygląda świetnie. Bardzo się cieszę z gumowych opon. Gorąco polecam, dziękuję Banggood!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Czas dostawy 14 dni (Chiny do Francji). Samochód jest identyczny z opisem (czarny). Zamówiłem dwa, ale brakuje ładowarki do jednego z samochodów. Pakiet był bardzo dobrze zapakowany w oryginalne kartonowe pudełko. Kontrola gazu jest proporcjonalna (AV i AR), ale bardzo wrażliwa. Kierunek to wszystko albo nic. Opony są wyjmowane. Powłoka jest trzymana z małą gumową rurką, a aileron z 2 śrubami. Przy użyciu samochód jedzie bardzo szybko w stosunku do jego wielkości i niestety nieprawidłowości gruntu nie są absorbowane przez zawieszenie i samochód dużo skacze, jest to gaz nie do opanowania dokładnie. Ale to bardzo zabawne dla mojego syna. Samochód waży 40,1 gr.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Wszystko czego oczekiwałem od recenzji i jak to opisano! I na tyle interesujące, że właśnie zakupiłem dokładnie ten sam samochód (poza stylem nadwozia i nazwą marki) w moim lokalnym Walmart. Byłem już pod wrażeniem wcześniejszego zakupu, że kiedy otrzymałem ten dzisiaj, który przy okazji był dokładnie wtedy, kiedy o nim mówiono, nie mogłem się powstrzymać przed ekstazą. Dzięki Bang, dobry pierwszy zakup! Będę znowu walić, naprawdę dobrze, naprawdę szybko! Dobry wybuch i wybuch!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Wózek jest bardzo dobry, prędkość jest odpowiednia, nawet jak dorosły jest to szybki samochód. Kontrola ma dwa tryby, dużą i niską prędkość, nawet w niskiej prędkości wózek jest wystarczająco szybki; jest również zabezpieczenie do naprawy przepustnicy lub wstecznej. Jest bardzo lekki, choć maszyna wygląda na wytrzymałą, obudowa, która nadaje jej kolor jest bardzo delikatna, jest bardzo cienkim tworzywem. Jednak to jedyna wada, jaką w nim widzę. Robi to, co obiecuje, może pracować w domu i na zewnątrz, próbowałem go nawet na trawie i działa pięknie, dopóki jest dobrze przycięte. Dostarczenie do stanu Meksyk, Meksyk 🇲🇽 trwało około 1 miesiąca i 15 dni, chociaż przyjazd do kraju był szybki, paczka (Redpack) trzymała go przez długi czas.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    W końcu RC, który moja żona pozwoli mi prowadzić w domu!... To całkiem ładny samochód biorąc pod uwagę cenę. Posiada 2 prędkościomierz na sterowniku i jest bardzo szybki jak na swój rozmiar!! Bardzo zadowolony z tego produktu i nie mogę się doczekać, aby niektóre kartonowe rampy do bici w domu z tym... Zalecane. Dużo zabawy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Zarąbisty samochód Lil. Podoba mi się szybki i szybki przycisk. Zdalne jest słodkie i funkcjonalne. Szkoda tylko, że nie ma sposobu na zmianę kierunku sterowania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Ten RC jest podobny do Mini 4WD TAMIYA, więc możesz umieścić na nim korpus Mini 4WD z prostą modyfikacją. Prosta modyfikacja. Możesz łatwo zainstalować Insta360 GO.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Jeden z samochodów podczas ładowania spalił ładowarkę, a samochód też się zepsuł... Wysyłam zdjęcia. Od kiedy ładowarka się spaliła, samochód już nie działa i nie ma ładowarki innych, która jest taka sama. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    El carrito me llegó en el tiempo estimado. La verdad es muy bueno para el precio, el control es proporcional, buena potencia a pesar del tamaño. Te hará tener una bonita experiencia. Ya estoy a la espera de mi HBX 1609 - 1/16 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Naprawdę świetne małe samochody do zabawy w domu i na zewnątrz. Oba samochody były z gumowymi oponami zamiast pianki na obrazkach produktu. 30 minut do naładowania i dobre odpowiedzi z nadajnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,671
    • Ft9,190
    • Ft21,212
    • Ft19,894
    • Ft14,609
    • Ft18,464
    • Ft11,649
    • Ft4,785
    • Ft5,904
    • Ft36,060
    • Ft23,593
    • Ft9,634
    • Ft8,291
    • Ft10,408
    • Ft19,583
    • Ft16,474
    • Ft87,356
    • Ft5,810