Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2762)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2762)
    • 5 Star(2482)
    • 4 Star(202)
    • 3 Star(43)
    • 2 Star(15)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Niesamowite!!! Mój przybył z odpowiednimi miękkimi gumowymi oponami, a nie z pianki, więc trzyma się naprawdę dobrze. Są dwa ustawienia prędkości, a do użytku w pomieszczeniu tryb niskiej prędkości jest więcej niż wystarczający! Przepustnica jest dość proporcjonalna, a przycięcie przepustnicy też jest miłym akcentem. Martwiłem się o nieproporcjonalne sterowanie, ale szczerze mówiąc, jest bardzo poruszające i biegnie prosto jak strzałka, bez potrzeby regulowania obcinania kierownicy. Ładowanie trwa mniej niż pół godziny i masz dobre 10 minut na standardowym akumulatorze. Należy zdjąć folię ochronną z ciała i spoiler, aby zobaczyć kolory w najlepszej formie. Jestem pod wrażeniem tego małego samochodu. Jest szybki, prosty w prowadzeniu, regulowana przepustnica i kierownica, szybki w ładowaniu i wygląda świetnie. Bardzo się cieszę z gumowych opon. Gorąco polecam, dziękuję Banggood!!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Czas dostawy 14 dni (Chiny do Francji). Samochód jest identyczny z opisem (czarny). Zamówiłem dwa, ale brakuje ładowarki do jednego z samochodów. Pakiet był bardzo dobrze zapakowany w oryginalne kartonowe pudełko. Kontrola gazu jest proporcjonalna (AV i AR), ale bardzo wrażliwa. Kierunek to wszystko albo nic. Opony są wyjmowane. Powłoka jest trzymana z małą gumową rurką, a aileron z 2 śrubami. Przy użyciu samochód jedzie bardzo szybko w stosunku do jego wielkości i niestety nieprawidłowości gruntu nie są absorbowane przez zawieszenie i samochód dużo skacze, jest to gaz nie do opanowania dokładnie. Ale to bardzo zabawne dla mojego syna. Samochód waży 40,1 gr.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Zarąbisty samochód Lil. Podoba mi się szybki i szybki przycisk. Zdalne jest słodkie i funkcjonalne. Szkoda tylko, że nie ma sposobu na zmianę kierunku sterowania.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Ten RC jest podobny do Mini 4WD TAMIYA, więc możesz umieścić na nim korpus Mini 4WD z prostą modyfikacją. Prosta modyfikacja. Możesz łatwo zainstalować Insta360 GO.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Jeden z samochodów podczas ładowania spalił ładowarkę, a samochód też się zepsuł... Wysyłam zdjęcia. Od kiedy ładowarka się spaliła, samochód już nie działa i nie ma ładowarki innych, która jest taka sama. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wózek jest bardzo lekki, mały i delikatny. Jego prędkość jest imponująca, a ponieważ jest bardzo szybka, łatwo się przewraca. Gdy dociera do niego odległość 30 m od sterownika, traci łączność, a wózek biegnie, aż do uderzenia. Wózek posiada wbudowany akumulator do ładowania. Sterowanie działa z dwoma bateriami AA, ma regulację prędkości i regulację poziomu niskiego i wysokiego. Spust przyspieszenia jest bardzo delikatny, musisz grać ostrożnie, ponieważ sprawia wrażenie, że się złamie. Oprócz negatywnych punktów, wózek jest naprawdę fajny i zabawny, warto było wybrać go jako toast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    El carrito me llegó en el tiempo estimado. La verdad es muy bueno para el precio, el control es proporcional, buena potencia a pesar del tamaño. Te hará tener una bonita experiencia. Ya estoy a la espera de mi HBX 1609 - 1/16 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Naprawdę świetne małe samochody do zabawy w domu i na zewnątrz. Oba samochody były z gumowymi oponami zamiast pianki na obrazkach produktu. 30 minut do naładowania i dobre odpowiedzi z nadajnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Bardzo ładny, mały samochód. Ma dużo mocy - często za dużo, gdy obraca się w środku. Na szczęście ma dwa ustawienia prędkości. Jedynym minusem jest brak propocjonalnego sterowania, ale szczególnie to, że jest podsterowny dużo. (większość masy z tyłu momentu obrotowego, który sprawia, że przód jest jeszcze lżejszy)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Witam dzisiaj mam samochód RC....ha przyjść dobrze i szybko....wyjąłem go już z pudełka i przetestowałem jak małe q jest bardzo szybkie i jeden świetnie się bawi..ma dwa tryby normalne i szybkie sterowanie działa szybko i dobrze.Dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 923
    • Ft20 281
    • Ft3 024
    • Ft22 376
    • Ft10 641
    • Ft9 088
    • Ft10 593
    • Ft7 263
    • Ft31 785
    • Ft12 107
    • Ft32 996
    • Ft11 804
    • Ft2 601
    • Ft8 074
    • Ft10 593
    • Ft28 455
    • Ft28 455
    • Ft2 722