Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Weszło we właściwy sposób, zadzwonili do mnie, czy jestem w mojej miejscowości i wszystko zgodnie z dobrym serwisem, poprosiłem o 4 stycznia i przyszedłem 24, i wszystko zgodnie z pokazanym obrazem naprawdę mi się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dziękuję sprzedawcy. Zamówienie przyszło bardzo późno.... Przedmiot jest doskonały i to samo żądanie. Radzę ci zająć się sprzedającym.... Trzeba być cierpliwym, gdy opóźniamy zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    To dobrze, jestem z tego zadowolony. Ale zdjęcia są super błyszczące. Ostrożnie z tym. Inaczej wszystko jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Bardzo dobra jakość materiału, bardzo ładny design, elegancki, dobry stosunek jakości do ceny. Zacisk magnetyczny jest niesamowity. Szybka dostawa łatwa w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo dobra jakość materiału i, szybka dostawa, dobra jakość za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo stylowe!!! Doskonały stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Felicidades Banggood..! Llegó mi pedido antes del tiempo estimado de entrega. Han cambiado mucho los tiempos de entrega para bien..! Ojalá y mis pedidos pendientes 78895220 y 80168561 corrieran la misma suerte. Tengo confianza en que si..! Estoy en espera de una respuesta satisfactoria. Saludos..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo dobra jakość materiału, bardzo piękny design, elegancki design, dobry stosunek jakości do ceny. Funkcja zacisku magnetycznego jest niesamowita. Szybka dostawa jest łatwa w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    To cała plastikowa skrzynka na telefon z teksturami. Pasowanie jest dobre. Metalowy pierścień jest oddzielny, można go przykleić na obudowie za pomocą papieru klejowego 3M. Przesyłka z Chin na Węgry w 13 dni z Meest Post.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Za dobry i przyszedł za szybko w 11 DNI GRECJA

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 908
    • Ft3 342
    • Ft3 327
    • Ft8 171
    • Ft2 419
    • Ft3 712
    • Ft3 872
    • Ft2 237
    • Ft4 605
    • Ft3 024