Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Używam go do mini-systemu Philips, w połączeniu z telefonem, samsung a40, natychmiast łączy się z telefonem i sygnał jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    2 days in works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Otrzymałem jako... Zgodny sprzedawca.. Polecam, ponieważ jest to dobry produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dziękuję. Bardzo dobrze i bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Ok, muszę to traktować ostrożnie, jest kruche!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przybycie wcześniej niż określona data przyjazdu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Opakowanie zostało lekko uszkodzone i naprawione. Może być tak, że przedmiot został zwrócony wcześniej. Używam C28 jako odbiornika bluetooth. Działa ze słuchawkami, jak również z radiem samochodowym. C28 jest kompaktowy i wyposażony jest w kabel do ładowania mikro USB i głowicę audio 3.5. Połączenie przez bluetooth było bardzo proste.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Mam je dzisiaj. Wyglądają dobrze, dobrze działają. I zdobył je szybciej, niż oczekiwano. (po tym jak wysłałem e-mail do usług dostawy, który powiedział, że mój adres jest zły) Co nie było prawdą, to dzisiaj je dostałem, Paczka jest bardzo uszkodzona, ale z chęcią w środku działa dobrze. (utracony już przed innym pakietem z tego samego powodu(że mój adres byłby błędny). Ale tak, bardzo się cieszę, że je dzisiaj dostałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Łatwy do połączenia. Świetna jakość dźwięku. Mikrofon, żeby go użyć, musisz podejść do nadajnika bliżej siebie. Mój mini lewarek jest w ręcznym hamulcu i nie słyszą mnie wyraźnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Od dostawy do przybycia, to było gładkie. Ta firma była zaufana. Parowanie może odbywać się płynnie, ale negatywne jest to, że komunikacja jest często odłączona nawet w pobliżu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 498
    • Ft9 002
    • Ft5 994
    • Ft3 595
    • Ft6 576
    • Ft8 498
    • Ft19 737
    • Ft16 621
    • Ft3 113
    • Ft4 498
    • Ft28 742
    • Ft3 113
    • Ft4 795
    • Ft3 460
    • Ft9 341
    • Ft5 883
    • Ft6 294
    • Ft4 990