Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Przyszli do mnie w wyznaczonym czasie, a ich modele są doskonałe, piękne kolory, piękne są zegarki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Do celu, którego potrzebowałem, jest bardzo dobry. Mojemu dziecku się podobało. Jest prosty w użyciu, w nawigacji do jego funkcji i ma duży ekran. Jego podstawowe funkcje są najbardziej powszechne dla wszystkich tego typu zegarków: krok/stopy, jazda na rowerze, rytm serca, muzyka, miara snu, pogoda i kamera. Za 15 euro i poniżej polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Do celu, którego potrzebowałem, jest bardzo dobry. Mojemu dziecku się podobało. Jest prosty w użyciu, w nawigacji do jego funkcji i ma duży ekran. Jego podstawowe funkcje są najbardziej powszechne dla wszystkich tego typu zegarków: krok/stopy, jazda na rowerze, rytm serca, muzyka, miara snu, pogoda i kamera. Za 15 euro i poniżej polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Przybywam dobrze spakowana, przetestuję je i dam drugą ocenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Zamówienie przybył i dotarłem w dobrym stanie, piękne modelowane i kolory są świetne, gorąco polecam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Piękny zegar i ekonomia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Świetny smartwatch (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Otimos (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CatVIP4
    IT
    16/11/2021

    utlizzato da un paio di settimane, l'orologio per una bambina di 10 anni è più che sufficiente il display però si graffia solo a guardarlo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Kocham ten zegarek, ze względu na jego projekty, ekonomiczną cenę i doskonałą jakość, przyszedł do mnie w wyznaczonym czasie, polecam sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$58.99
    • US$56.99
    • US$79.99
    • US$18.99