Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Piszesz: ( Pakakge W cenie: 1* Pierścień z soczewek aluminiowych; 1* Ochronnik obiektywu ze szkła hartowanego. Wskazówka: Proszę o uwagę! Pakiet zawiera tylko szklany ochraniacz soczewek i pierścień obiektywów aluminiowych. ) Mam tylko aluminiowy pierścień soczewek. Gdzie hartowany szklany ochraniacz na soczewki?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Zamówienie przybyło bardzo dobrze zapakowane, jeśli było opóźnienie w dostawie, ale przez zwyczaje mojego kraju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Dostępny w opakowaniach detalicznych. Metalowe kółko ma klej na tyłku. Pasuje i wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Przybyło dziś pierwsze wrażenie wygląda świetnie, i jakość ma to też, mam nadzieję, że cieszyć się nim przez długi czas, obecnie jestem bardzo zadowolony z banggood Przybyło dziś pierwsze wrażenie wygląda świetnie, a także ma jakość, nadzieję, że mam długo zabawy z nim, obecnie jestem bardzo zadowolony z banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Produkt zgodny z opisem. Doskonała jakość za cenę i dostawę na czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    amei, produto em ótimas condições,não demorou pra chegar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Produkt dotarł w doskonałym stanie i bardzo szybko. Polecam! Recomendo, entrega super rápida (MG - Brazylia) e ótima qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    ok!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Wygląda świetnie i chroni kamerę w 100%, to kosztowało mnie pracę przy mikrofonie. To wymaga praktyki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 673
    • Ft2 971
    • Ft5 839
    • Ft3 899
    • Ft3 632
    • Ft2 310
    • Ft9 187
    • Ft3 430
    • Ft4 623
    • Ft4 015
    • Ft1 649
    • Ft4 078
    • Ft3 301
    • Ft3 050
    • Ft4 005
    • Ft2 859
    • Ft3 985
    • Ft3 962