Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2022

    co za prezent od Bangood, wyobrażałem sobie, że te słuchawki nie były dobre, myliłem się, doskonałe trwa długo, słuchanie muzyki, podcast, mikrofon działa dobrze, łatwe do ładowania, praktyczne i prawie niewidoczne, polecam dziękuję za ten 🎁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Lekkie słuchawki i bardzo wygodne w noszeniu. Dźwięk jest całkiem czysty, choć bas jest trochę stłumiony. bluetooth działa doskonale i w ciągu kilku sekund po ich wyjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Doskonałe słuchawki, dobry słuch podczas rozmowy, a rozmówca słyszy dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Dostarczone w 25 dni, produkt jest dobry, co przynosi dobre zyski... Nie spodziewaj się dźwięku zbyt głośno, ale nie ma żadnych odgłosów, odkryłem, że ma małe opóźnienie w połączeniu przez bluetooth między dźwiękiem a obrazem, kiedy oglądałem film, ale nic nie jest w tym stylu, jestem w końcu zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    the sound of these is so amazing, please get yourself one you won't regret. Bluetooth connection is simple, and they have a good mic you can use them for calls easily.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Produto de ótima qualidade, limpeza no áudio; compacto e com uma beleza incontestável.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    BR
    24/06/2022

    Słuchawka ma bardzo dobry dźwięk, łatwe do podłączenia i odłączenia. Jedyny problem, który jest zbyt duży w uchu, boli, gdy zużywa się za dużo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    W rzeczy samej, to straszne. Otrzymałem zatyczki do uszu i są one zdecydowanie niesamowite. Tak trzymaj. Tylko spróbuj szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.54
    • US$26.99
    • US$58.99
    • US$23.09
    • US$47.99
    • US$21.93
    • US$11.99
    • US$18.47
    • US$14.99
    • US$23.09
    • US$11.99
    • US$21.84
    • US$31.59
    • US$34.64
    • US$33.48
    • US$25.99
    • US$28.99
    • US$31.99