Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/08/2021

    Otrzymany w rekordowym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Nie przyszedł sposób, w jaki straciłem kolor była dość ciemna i przyszedł jasny bransoletka nie był ten kolor, nie spodobała się instrukcja jest w języku chińskim, co sprawia, że trudno przeczytać produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Zajęło mi dodatkowy miesiąc, żeby dostać moje zamówienie. Jedna strona pudełka została zmiażdżona podczas transportu. Na szczęście zegarek nie został uszkodzony. Poza tym zegarek jest tym, co mi obiecano. Jak na razie bardzo mi się podoba. Możesz zrobić większy druk w kwiaciarni użytkownika.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    Good product and an attractive design. Simple but rich look. Easy to use. Very quick delivery. I like it. Recommended. —Dr. M. H. Fareekdeen

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    The watch is surprisingly precisely measure the health functions, but does not look good, and the mobile phone app is very simple.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Nice item. Precise and reliable working. Fits very well. Delivered just in time as good as known by Banggood. Thank you guys.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    Hardware OK, Software schwach, Beschreibung ungenügend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2019

    very nice quality and worth for money

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    shippment is rapid ,product is good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Chcę zwrócić tę zabawkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 801
    • Ft11 796
    • Ft16 385
    • Ft21 629
    • Ft21 462
    • Ft15 421
    • Ft21 678
    • Ft10 485
    • Ft19 007
    • Ft16 958
    • Ft13 245
    • Ft16 385
    • Ft18 925
    • Ft20 646
    • Ft17 411
    • Ft7 680
    • Ft13 107
    • Ft14 795