Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2022

    Zegarek przyszedł 10 dni temu, ale pojawił się problem i nie chciałem do tego czasu pisać recenzji, ponieważ byłoby to niesprawiedliwe. Sam zegarek dotarł w nowym stanie, dobrze zapakowany. Aby w pełni korzystać z funkcji zegarka, potrzebujesz aplikacji Aladeng (i rejestruj), które można również pobrać ze sklepu Google Play. Zegarek musi być zarejestrowany za pośrednictwem aplikacji. Powstał wtedy interesujący problem. Sam zegarek był rzeczywiście nowy, ale po zeskanowaniu kodu QR i wpisaniu danych, nieznana francuska osoba (matka) była operatorem zegarka. Było to interesujące, ponieważ bez zgody nieznanej matki francuskiej nie byłbym w stanie podłączyć aplikacji do zegarka. Więc stało się jasne, że był problem z twoim kodem rejestracyjnym. Ponieważ nie byłem administratorem, nie mogłem również skonfigurować funkcji specjalnych zegarka. Skontaktowałem się z obsługą Banggood i oni mi pomogli. Skontaktowali się z dostawcą i zegarek otrzymał nowy numer rejestracyjny. Od tamtej pory działa idealnie. Rozwiązanie problemu zajęło 9 dni, ze względu na 7 godzinną różnicę stref czasowych i fakt, że miałem czas, aby poradzić sobie z nim tylko wieczorami, w przeciwnym razie byłoby to o wiele szybciej. Dziękujemy Banggood Service Team i dostawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Wcześniej myślałem, że Banggood to fałszywa strona. Myliłem się! Otrzymałem produkt i jest fantastyczny w tej cenie! Dziękujemy BANGGOOD Dostawa może zająć czas. Ale Banggood daje radę!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dziękuję, produkt dotarł bezpiecznie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Bonjour , le produit n'est pas neuf , quelq'un as déjà enregistré la montre avec son numéro. je ne peut pas m'en servir en l'état.merci bangood de faire le nécessaire

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Before this watch, our child had a couple of others, on one the strap came off, on the other the screen shattered .. I do not know how long the new ones will last, but mechanically they look more durable. The screen already has a strong protective film, the strap is pleasant to the touch and thick enough. I was very pleased with the full-fledged Android, it allows you to use Google voice translator, maps, various video chats and many other applications for this system. I was a little disappointed with the pre-installed launcher, it has only three watch faces and does not allow you to manage application icons. Some of the new apps are not showing, while others would like to be hidden, but there is no such feature. You can only uninstall the application. I would like to leave the playmarket, but remove it from the launcher list. The child does not need to go there. Also, from the launcher it is impossible to quickly adjust the volume of music playback, for example. In our old watches, the player app itself had a volume control. The parent application for controlling the clock via a mobile phone is generally working, only the Ukrainian translation in some places requires effort to guess what is being said. The manufacturer should make it possible to customize watch faces, because this is already a standard functionality, or at least develop a dozen or two different options to choose from. Perhaps I would also like the SOS function - dialing a fixed number while holding the button. Otherwise, this is a fairly functional watch for a child for its price. Parcel delivered on time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    nice watch...some what bold ofcourse. sim is supporting and able to call,receive calls through the watch itself Blue tooth connection is very quick loud voice...overall I sm satisfied. overall i am satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Cześć, nie dostarczyłem jeszcze produktu. Czy mogę wiedzieć, skąd wiem, gdzie jest produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Fantastyczny zegarek, wielka niewiarygodna wartość, mój mały chłopiec jest tak zadowolony z zegarka, gorąco polecam, nie przegap świetnego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Bardzo dobry przedmiot, jak opisano

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    return

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$189.99
    • US$189.99
    • US$194.99
    • US$189.99
    • US$38.10
    • US$172.49
    • US$129.99
    • US$164.44
    • US$33.31
    • US$79.99