Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(348)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo szybka dostawa, i bardzo dobry zakup za pieniądze, które zapłaciłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Balowe show, naprawdę mi się podobało. Byłem szczęśliwy, bo pasował do mojego 6.5 A20. Mogą kupić, polecam, bardzo dobrą jakość słuchawek, również poza tym, że są kompatybilne dla tych noszących okulary klasy. Aby zapobiec zamazaniu się okularów w VR, skieruj wentylator do Ciebie, klimatyzacja lub po prostu temperatura pokojowa jest dobra „Zimna". Att. Flavio - Serrinha - Bahia - Brazylia. Bardzo dobrze, podobało mi się. Byłem szczęśliwy, bo pasował do mojego A20s 6.5 ekranu. Można kupić, polecam, jakość zestawu słuchawkowego jest bardzo dobra, jak również jest kompatybilny dla okularów na receptę. Aby zapobiec zamgleniu okularów wewnątrz VR, skieruj wiatrak do Ciebie, klimatyzacja lub po prostu temperatura pokojowa jest dobra „Zimna". Att. Flavio - Serrinha - Bahia - Brazylia.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2017

    حقيقه من افضل المواقع للشراء هو موقع بان جوود من حيث جودة المنتجات ومصداقيه الشركه .. وخير دليل على هذا المنتج هذا من افضل المنتجات التى حصلت عليها .. استمرو لكن ارجو الاهتمام بسرعه الشحن

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2018

    1.#Buit quality is excellent. 2.#I have used it felt really amazing vr experience. 3.#Headset is also very good and sound is perfect. 4#.Price is Value for money. 5.#Shipping is very good i got in 17,18 days. Cons. Only one little bit pain in the nose if you more hours. Its hard plastic. They can apply soft thing on the nose part.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    muito bom. chegou bem antes do previsto. a entrega estava para o dia 29/11/2019 e chegou 27/09/2019. super recomendo. obs: quem tem iPhone, precisará de um adaptador pois o conector para os fones são os convencionais.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2017

    Very quickly came to the country Azerbaijan was good everything was in place in the set the control panel was generally excellent was about the quality of the video medium everything is good excellent prodigal recommended. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2019

    Recebi o produto conforme o combinado...material de ótima qualidade ...com entrega super pontual ...Recebi o produto antes do esperado ...parabéns a toda a equipe e de todos os parceiros da banggog

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Bardzo piękny, nadkompensata kupił dzień 12/07 i przyszedł 10/08 obiektyw jest bardzo dobry polecam!!! 💙💙

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Feliz pela compra, houve um erro na entrega e eu tive que buscar nos correios muito longe da minha casa. Não colocaram o número da minha casa na embalagem. Mas tudo bem agradeço e estou pronto para comprar novamente, gosto muito desse site. abraço

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 580
    • Ft3 064
    • Ft4 959
    • Ft2 320
    • Ft6 131
    • Ft12 265
    • Ft4 219
    • Ft9 198
    • Ft13 032
    • Ft88 357
    • Ft13 413
    • Ft10 346
    • Ft17 632
    • Ft4 219
    • Ft4 979
    • Ft6 486
    • Ft6 104
    • Ft9 955