Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2020

    Prawda, która mnie miło zaskoczyła, bo o cechy prosiłem o to, ale znacznie przekroczyła moje oczekiwania, a dane i analizy są coraz bardziej interesujące. Naprawdę, doradzam zakup za jakość, cenę i użyteczność Pakiet przyszedł dobrze chroniony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2019

    Been using the band for past 2 weeks. Upon received it unable to pair via Bluetooth with my Samsung S10+, only then I found out need to open WoFit Apps and it will connect via the app. Battery can last 3-4 days. Very limited watch face. Overall it's value for $$ can't ask for more here.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Cudowny przedmiot!!! Tak się cieszę z tego powodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Nie mam zbyt wiele do powiedzenia na temat produktu z góry, ponieważ właśnie go otrzymałem, a ocena zajmie trochę czasu. W przeciwnym razie model jest piękny i obsługa nie jest skomplikowana, ale skurcz zawsze ma różnicę -21 do rzeczywistości, a rozkurcz -12. Różnica jest zbyt duża, by polegać na odczytych ciśnienia krwi na tym obiekcie. Z drugiej strony, różnica między tętno i tlen jest minimalna, co jest dobre dla uprawiania sportu. Muszę jeszcze spróbować reszty... Ale myślę, że ten przedmiot nadal będzie mnie uwodził.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Doskonała, wysoka jakość, przyzwoita żywotność baterii. Jedyną rzeczą, która może być lepsza jest pasek. Powinna być możliwa wymiana jako część zamienna, ponieważ po około 2 latach pęka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przyjedź ok(ish), paczka została uszkodzona, na szczęście zegarek był nietknięty. Czujnik dotykowy działa trochę dziwnie, ale można się przyzwyczaić. (Aplikacja, z ostatnich aktualizacji jest śmieciowa)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Przyszło wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    I was expecting a longer delivery so I was pleasantly surprised when it came in the mail yesterday. The manual is deficient but fortunately it's easy to set up with the app. One of the straps has to be remove every time you need to charge the watch and I suspect the clipping mechanism will not last long....I will report again in a few weeks (thinking of altering the charging contacts on the USB plug to avoid removing the strap. That's why it got onl 4 starts for quality). I set it up to record all data during my sleep and I was quite impressed with the results. No question it's good value for the price, it's sleek looking. My wife wants me to order one for her now :-) So far I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    this is a really nice health band. after a few days of usage i am going to give the cons only because the description says it all about this device. The biggest con is the battery. it will last for 24 to 32 hours max. the wrist tilt function does not work very well. The selection of watch faces is poor. the app for your phone runs constantly in the background even when Bluetooth is off.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Produkt jest doskonały. Chciałbym, żeby mierzył ciepło i odbiór był zrobiony w doskonałym czasie, ale opakowanie nie jest tak dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 748
    • Ft16 761
    • Ft8 869
    • Ft15 272
    • Ft11 308
    • Ft15 564
    • Ft23 853
    • Ft5 298
    • Ft16 390
    • Ft5 571
    • Ft12 128
    • Ft16 390
    • Ft13 112
    • Ft13 112
    • Ft7 866
    • Ft10 816
    • Ft8 521
    • Ft13 112