Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Ok nie będę kłamać, ale miałem wątpliwości, czy to będzie legalne, czy nie, ale po tym, jak zostanie dostarczony szybko i faktycznie przetestuje produkt, z radością powiem, że jestem naprawdę zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przyjechał z własną szarą torbą na podróż. Ładnie się składa i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko do nas. Produkt metalowy bardzo dobra jakość postawy dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Ten uchwyt na telefon i tablet wydaje się bardzo dobrze wykonany z dobrego materiału i jestem z niego bardzo zadowolony. W codziennym użytkowaniu dowiem się, jak sprawne jest to małe urządzenie. Na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo, bardzo właściwe, jeśli chodzi o zamierzone użycie. Pięć Gwiazdek!!! (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Przybyli dzisiaj, dobrze zapakowani i nieuszkodzeni. Przedmiot jest bardzo dobrze wykonany i wysokiej jakości, z gładką zapadką. Jest o wiele lepszy niż oczekiwano i wygląda fantastycznie w srebrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Pięknie wykonane, bardzo dobra jakość, cena niższa niż można się spodziewać za tę jakość wykonania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Bardzo szczęśliwy i tablet i telefon stoi bardzo dobry i kompaktowy do przechowywania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Wszystko w porządku, chciałbym mieć więcej kątów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Super płaskie i poręczne, jak się spodziewano, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Yani (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$17.52
    • US$15.99
    • US$4.59
    • US$16.52
    • US$8.99
    • US$9.23
    • US$4.88