Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • UmmVIP5
    AU
    19/03/2022

    Wygrałem ten przedmiot na darmowej rozprawie, więc będę tak szczery i szczegółowy, jak tylko potrafię. Od razu byłem pod wrażeniem wagi przedmiotu, gdy go rozpakowywałem. Został zbudowany z ładnej solidnej metalowej podstawy. Jest wyposażony w pięć gumowych podkładek, które pomagają utrzymać go mocno podczas użytkowania. Ramię nożycowe jest metalowe, a platforma, na której znajduje się urządzenie, jest z tworzywa sztucznego. Jest to miłe, ponieważ utrzymuje środek ciężkości ładny i niski. Woreczek do przechowywania jest ładnie dopasowany i wykonany z jakiegoś grubego materiału o ładnym zamszowym wykończeniu. Instrukcja jest w języku angielskim i mandaryńskim. Angielski jest przejrzysty, a urządzenie jest łatwe w obsłudze. Instrukcje oceniają urządzenie, aby trzymało tabletkę do 750g. Ktoś wcześniej stwierdził, że jest on oceniany na 2000g, a ja zastanawiam się, czy to prawda (patrz zdjęcia). Przetestowałem stoisko ze wszystkimi urządzeniami, jakie znalazłem w naszym domu. Z Ulefone Armor 9 w etui ochronnej, telefon siedział na stojaku, ale telefon był zbyt gruby, aby siedzieć za hakami na dole platformy. Oba iPady były zbyt grube, aby siedzieć na stojaku, ponieważ były w grubych przypadkach. Telefon Samsung w przypadku siedzenia na stojaku (na zdjęciach). A teraz jedyny nieco negatywny komentarz. Stojak jest trochę trudny do otwarcia / zamknięcia, gdy jest nowy. Jego mechanizm jest łatwy do zrozumienia i obsługi. Po prostu jest trochę lepki w częściach nasady. To może zwolnić z czasem, lub jestem skłonny spróbować grafitu, aby go smarować w przyszłości. To tylko sprawia, że czujesz trochę, jakbyś naciskał na niego w niewłaściwy sposób, aby go otworzyć, a potem coś złamać. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z procesu w tej sprawie i widzę, że jest on używany często teraz, gdy go mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Ok nie będę kłamać, ale miałem wątpliwości, czy to będzie legalne, czy nie, ale po tym, jak zostanie dostarczony szybko i faktycznie przetestuje produkt, z radością powiem, że jestem naprawdę zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko do nas. Produkt metalowy bardzo dobra jakość postawy dziękuję bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    The stand arrived in a plastic shipping bag. This is ok as it is a solid aluminium foldable stand and would take a lot to break it. It is a convenient size when folded and has a nice carry bag. You can adjust the height and as the height increases so the angle of the equipment will get steeper and give a better viewing angle. I use the stand so that my laptop is now like a monitor. I have folded the keyboard out of the way which improves the space on my desk. I am very impressed with the build quality as well as strength. Suggested max weight to put on the stand is about 800g but my laptop is 1. 26kg and it handles that with ease. It is also very stable and doesnt fall over. It take a fair knock to tip the laptop of the stand. I am very happy with the stand and would recommend it highly. It will work great for a tablet ir mobile phone. The width of my laptop is 30.6cm and it handles that very well as long as the stand is near the middle of the screen. Overall build is good and function is great as well. Like the fact you can adjust the height and angle of the rest. They cant be adjusted independently but that is fine. I like the small size and the fact ut is so portable. Great little product

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    I got it as a gift so the price was Great :-) Quick delivered from CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Dobry produkt i dostarczone w ciągu pięciu dni. Produkt świetny i wysokiej jakości.. thnx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Solid build and stable.Has a comfortable carrying bag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przyjechał z własną szarą torbą na podróż. Ładnie się składa i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Bardzo dobra niespodzianka, dzięki, 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Praktyczny stojak na smartfony, gdy nie są w użyciu, może być zamknięty i pozostaje płaski, podczas gdy po otwarciu jest bardzo wygodny, zwłaszcza w przypadku rozmów wideo. Wykonany z aluminium i plastiku, nadal jest wystarczająco solidny, aby przetrwać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.94
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$26.42
    • US$10.99
    • US$23.09
    • US$16.94
    • US$9.99
    • US$23.72
    • US$18.96
    • US$14.99
    • US$11.54
    • US$32.29
    • US$19.99
    • US$6.93
    • US$40.24
    • US$12.99
    • US$15.99