Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(322)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(322)
    • 5 Star(282)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/06/2021

    Dostarczony produkt i gruźlica sprawna. Polecam, ale nie jest dobrej jakości, po prostu rozbija gałąź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Dostawa była bardzo szybka i produkt był w doskonałym stanie. A jego działanie jest doskonałe. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Teraz jest tutaj. Robi zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2019

    Loving the lens! I only made some sample photos but it looks great and is very easy to use. I uploaded one sample of each lens from my mobile, the fisheye, the macro and the wide angle (this one must be used in addition to the macro lens). It arrived super fast to Portugal, ordered in 21/02 arrived 07/03.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Öncelikle gönderi yaklaşık 1 haftada geldi. İnanılmaz hızlıydı. Bu sebeple banggood'u tebrik ediyorum. Ürün zaten çok güzel. Hemen denedim. Çok beğendim. Çok kaliteli hissettiriyor. Ayrıca lens seti hediye olarak gönderildi. Onun için de çom teşekkür ederim. Banggood Türkiye gönderilerinin hızı sebebiyle diğer siteler yerine buradan alışveriş yapmanızı tavsiye ediyorum.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Wygrałem jako toast. Nie byłam jeszcze w stanie zrobić z nimi ładnych zdjęć. Ale zobaczę, czy mogę skorzystać z tych soczewek. Pudełko trochę się rozmazało. Ale nic, co uszkodziło produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Dostałem jako prezent do selfie Stick. Makro uczęszcza normalnie, reszta to nonsens. Są kręcone w czarnym kręgu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Szczerze mówiąc, nie rozumiem użycia tego przedmiotu. To był prezent z kijem do selfie Blitzwolf i to jest jedyny powód, dla którego go wziąłem. Przybyło około 2 tygodni z selfie Stick!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Tested it on a single lens phone and it works fine. It won't work on 3 or 4 lenses smartphones. It came as a gift from gearbest with the purchase of a blitz wolf brand tripod.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2019

    Muito bom o produto, porém achei que o pé fosse mais rígido, porém ele é mais maleável, ainda não testei o pedestal em campo aberto e com vento forte. Porém aparenta boa qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 982
    • Ft37 048
    • Ft14 464
    • Ft4 400
    • Ft3 142
    • Ft41 769
    • Ft10 168
    • Ft3 142
    • Ft11 621
    • Ft5 444
    • Ft6 145
    • Ft10 168
    • Ft8 350
    • Ft5 972
    • Ft7 922
    • Ft3 629
    • Ft14 888
    • Ft10 894