Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2021

    Buenardo działa doskonale i jest bardzo odporny To jest metal. Jestem szalony. Jest mały i łatwy w transporcie /Recomendadisimo Wo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    21 dni zajęło im dotarcie do Piury w Peru. Dobrze zapakowane, nieuszkodzone, funkcjonalne i zalecane w swojej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Działa dobrze z moim poco x3! Mogę teraz oglądać moje filmy, które mam w paczce USB przy telefonie! To świetny gadżet do telefonu typu C! Dziękujemy sprzedającym za szybką wysyłkę! Doceniam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Spot on produkt, ma metal zewnętrzną powłokę i czuje się dobrej jakości, będę używać tego dla mojej skody kamiq, jak samochodowe połączenia usb są usb-c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Produkt dobrze wykonany , działa w MacBook Air jako adapter z transmiterem do myszki. Działa z POCO M3 . Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybył w ciągu tygodnia, przetestowany i sprawny Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    ok!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Test jest dla mnie dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 318
    • Ft4 193
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft23 423
    • Ft3 142
    • Ft4 193
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft3 142
    • Ft31 179
    • Ft14 529
    • Ft4 892
    • Ft10 290
    • Ft4 538
    • Ft7 263
    • Ft16 951
    • Ft4 387