Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2019

    The type C end fits well as does the headphone jack. Unfortunately, I'm unable to confirm that it works as It didn't work in my Xiaomi ZMI Phone or Mi pad but it could be a compatibility issue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Przesyłka została szybko i pomyślnie dostarczona. Pochwała dla nadawcy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Niezwykle fantastyczny przybył w mgnieniu oka i działa doskonale. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Tak, kabel wygląda ładnie i OK...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Super Bright: Ultra Bright LED chipy umożliwiające dłuższy zakres oświetlenia i lepszą widoczność. Pomoc w ograniczaniu wypadków drogowych spowodowanych złą pogodą lub złymi warunkami na drogach. zapewnienie bezpieczeństwa kierowcy. 2. Wysoka wydajność: wskaźnik wodoszczelności IP67, odporny na pył, rdzawo, szokoszczelny oraz Trwałe sprawiają, że można wytrzymać wszelkie trudne warunki. 3. Regulowana wspornik montażowy: jest wyposażony w regulowany wspornik montażowy, aby zapewnić wygodę elastycznej regulacji pozycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Szanowny Panie, Właśnie otrzymałem produkt, który kupiłem, W idealnym stanie i w odpowiednim czasie dostawy. Wszystko poszło dobrze, mimo wszystko Dziękuję za wszystko. Z poważaniem Katerina Mataraga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Bardzo przydatne narzędzie i dobra cena w tej cenie. Wykonanie jest doskonałe. Polecam również sprzedającego i produkt. Obraz i rzeczywistość są takie same

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Niestety, nie mogłem korzystać z towarów, ponieważ telefon komórkowy nie oferuje połączenia analogowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Doskonały działa świetnie dzięki wielkie sprzedawanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$5.78
    • US$36.74
    • US$7.99
    • US$39.99
    • US$18.47
    • US$11.38
    • US$6.99
    • US$13.59
    • US$10.88
    • US$20.99
    • US$21.99
    • US$6.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$11.54