Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze dziękuję bardzo i stosunkowo szybka dostawa w 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Nie mogłem jeszcze spróbować, bo baterie jeszcze nie dotarły. Ale jak na razie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Tak dobry jak opis, jedyny problem z montażem i naciśnięciem nasadki nie może być otwarty po testach. Opłaty do 1900ma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    Quality case. Solid build and elegant. All functions OK. The cells fit perfectly. Took 25 days to come. Well packed. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Otrzymany w bardzo dobrym stanie. Wygląda dobrze jak na cenę. Zdecydowanie wart swojej ceny i polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2019

    good case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2019

    very good product faster delivery thanks bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Świetny bank baterii przy użyciu dobrych komórek, Włożyłem komórki 8x2000mah, Ładowanie trwa około dnia, i może ładować telefony kilka razy ponownie, wejścia mikro i usb c do ładowania banku, 2x usb a porty 1a/2a do ładowania innych urządzeń, Latarka jest żartem, ale pomocna, jeśli potrzebujesz małej ilości światła, kolba 1w led byłaby o wiele bardziej przydatna niż kopuły 2x 5mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Doskonały bank energii diy, Pasuje do 8x 18650 komórek, im dodane 8x 2400mah komórek = 19,200mah, Blisko do 20 000 mah. 2x 5mm ledy nie są zbyt jasne dla latarki, ale każdy bije żaden. 2 przyciski wciskane włącza się/wyłącza, 1 budzi, wydaje się zawsze dawać zasilanie USB porty, gdy ma ładowanie. ładny jasnoczerwony wyświetlacz 7seg pokazujący ładowanie %, Porty USb micro b i c do ładowania banku, 2x usb a porty do ładowania innych urządzeń Brak czujników temperatury, więc należy pamiętać, gdy go używacie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dzięki temu można złożyć bardzo duży powerbank, który posiada również to, co jest na nim napisane. W moim przypadku 28 000 mAh z mierzonymi komórkami LG. Obudowa jest cenna i zamyka się całkowicie czysty. Zauważasz, że Powerbank nie jest całkowicie bezpieczny, ponieważ nawet podczas montażu trzeba być ostrożnym jak cholera. Chwila nieostrożności podczas montażu i przejdziesz przez ławkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 043
    • Ft4 184
    • Ft6 469
    • Ft5 328
    • Ft4 283
    • Ft5 305
    • Ft6 822
    • Ft2 661
    • Ft4 932
    • Ft11 866
    • Ft4 942
    • Ft4 946
    • Ft5 328
    • Ft6 469
    • Ft5 061
    • Ft5 328
    • Ft6 442
    • Ft6 887