Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Ładna jakość. Połączenie i połączenie z lokalnym wifi było łatwe. Wydaje się być dokładny, ale wymaga badań. Przyszedł bez potrzebnych 3 baterii AA, które mają napięty punkt. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania z wielu kątów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dziękuję, szybka dostawa, dobrze działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Product was delivered to me South Africa under 30 days. I was updated regularly. Product arrived in great condition and works like a charm. Works great for monitoring my greenhouse around or away. Might be out by about 3° however that can be considered when monitoring and not a major issue. Happy with it and will recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Duże rozmiary dobrze odczytane cyfry, łatwe do podłączenia. Temperatura i wilgotność pomieszczenia można obserwować zdalnie. Jest idealny do tego celu. Doskonały produkt, polecam innym do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Very well made. Easy instalation and works great with app.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Wszystko działa dobrze, ale jest słabo zapakowany do wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt, wszystko działa tak jak powinno. Małe zużycie baterii i pokazuje dokładne wartości. Polecam to. Używa Smart Life.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Bardzo dobra temperatura Urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Zamówiłam dostawę do domu na mój adres Niemniej jednak Przekazano je w punkcie, o którym nawet wcześniej nie wiedziałem Dostałem maila, żeby pójść po niego jutro Od razu powiedziałem, że nie jest dobrze, bo poprosiłem o dostawę do domu, ale powiedzieli, że nie mogą pomóc, a jeśli nie odbiorę, odeślą go z powrotem. Pojechałem po niego

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Termometr wydaje się działać prawidłowo. Chociaż istnieje pewna różnica między 3-4 dziesiątymi temperaturą a 5-6% wilgotności. To żaden problem. Problem polega na tym, że na Węgrzech bateria AA jest ledwie sprawna i nie ma kontaktu, więc nie działa. Bateria zamówiona z Chin jest dobra w i pracuje z nią. Ta mała różnica wielkości to duży problem. Chińska bateria jest jednak szybko wysysana, zapisana na niej 9800 mAh nie jest prawdziwą wartością. Bateria zakupiona na Węgrzech może nie być dobra. Dlatego są 4 gwiazdki, a nie 5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 400
    • Ft9 076
    • Ft8 174
    • Ft8 488
    • Ft2 198
    • Ft8 803
    • Ft6 947
    • Ft6 601
    • Ft15 093
    • Ft4 611