Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(405)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-24 14:12:54

    hola hoy me ha llegado el lector de tarjetas SD ha llegado bien y rápido y así puedo pasar directo las imágenes de la sd al movil...está muy bien.gracias banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-12 18:12:14

    Excellent deal, great stay in touch communication, fast response, good quality++ Missing one memory card One memory card missing Not the first time I ordered two items and only received one. package received intact

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-22 14:14:32

    Der Card Reader für MicroSD und SD-Karten kann zwar nicht Beide auf einmal lesen, erkennt aber sofort die Andere wenn man eine Entfernt. Ansonst Funktioniert Sie ohne Probleme.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-19 23:09:16

    Arrived undamaged & works fine in my GoPro. Seems great for the price, would buy again. Thanks Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-09 06:26:45

    Achei a embalagem frágil mais chegou em perfeitas condições. Demorou um pouco para chegar ao Brasil mais veio dentro do prazo estipulado.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-29 20:05:55

    memoria se ve de muy buena calidad, solo espero a que llegue mi telefono para ponersela

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-30 12:22:14

    great it arrived early

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-18 14:21:54

    It finnaly arrived! It's a nice little memory card.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 01:30:57

    I like this brand worked easily and quickly in my micro DVR setup on my fpv drone my computer had no problem with it I highly recommend these SD cards

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-23 04:48:21

    cool it arrived

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 41  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>