Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(780)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(780)
    • 5 Star(713)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • damVIP4
    SI
    29/09/2020

    Dobry produkt..super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Góra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Zajęło dużo czasu, aby podrzucić na pocztę, jednak dotarły dobrze zapakowane i chronione bez awarii i uszkodzeń, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Produkt taki sam jak opisano i dostarczany bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    One of the watch faces text so small cannot be read. Blood pressure and oxygen is a lie. Weather is not working otherwise good. Contact app support regarding weather but no responses.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • Yozhka
    RU
    27/11/2019

    В первые выиграла и продавец подарок отправил очень быстро. Всё отслеживалась великолепно. Доставили курьером до дверей. Товар в идеальном состоянии и очень понравился. Единственный недостаток, что на русском нет инструкции, но и без неё можно разобраться легко. Рекомендую продавца и товар.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    Good battery life and excellent watch its been five days and still shows up 100% battery which is amazing. Built quality is perfect I'm happy with it. I would like to add about Heart rate reading and oxygen reading these are absolutely worthless casuse it doesn't read at all which is disappointed. I found the different way to check Heart rate just hold your thumb at the bottom of the watch and it reads fine but when you test with wrist it doesn't don't know why it's weird, other than that it's a beautiful smart watch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Μια χαρά! Λίγο με παιδεψε το λουράκι, αλλά οκ Φαίνεται καλό από θέμα αντοχής θα ξαναστειλω αναφορά σε εύλογο χρονικό διάστημα.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    relógio bonito, com várias funcionalidades, não pode ser comparado com os tops da categoria mas pelo valor pago e o que oferece vale muito apena, entrega dentro do esperado para o Brasil.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 410
    • Ft4 841
    • Ft5 676
    • Ft17 898
    • Ft13 287
    • Ft19 848
    • Ft8 658
    • Ft8 171
    • Ft11 208
    • Ft6 960
    • Ft11 056
    • Ft9 079
    • Ft11 047
    • Ft9 987
    • Ft13 950
    • Ft12 267
    • Ft12 107
    • Ft8 474