Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2133)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2133)
    • 5 Star(1986)
    • 4 Star(119)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    If we compare the delivery speed with the last year, then it has increased, the goods arrive in the high season in less than 2 weeks, and this is cool! I bought the strap of the bracelet to replace the existing one (I bought it last year for 3.5 bucks). Quite a worthy replacement for him and for just one dollar :). P.S. It's a pity, at the time of purchase there were only two colors in Benguda - blue and yellow :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    W końcu, ponieważ trzy trzecie Grecji przybyło, a ja właśnie go otrzymałem, po tym jak popełnili błąd w ELTA, i zamiast Nea Alicarnassus, został wysłany do Górnego Vianno, (dla tych, którzy znają Heraklion). Cóż, przynajmniej się nie zgubiła, bo stara smycz była przecięta, a ja potrzebowałam jej od razu. Nie powiem nic o smyczy, zamówiłem kolejną, więc jeśli i kiedy przyjdzie, napiszę więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Po prostu go odbieram i to wygląda pięknie ten kolor nawet lepiej niż na zdjęciach. Na zdjęciu numer 2 i 3 wygląda został wciśnięty.I nadzieję, że noszenie go z czasem będzie ok.I'll wrócić, aby zmienić tempo, jeśli nie.Przypuszcza się, że powinienem go mieć do 8 grudnia, ale przyszedł 17 grudnia.10. Kilka dni później, ale to chyba był nawał pracy tamtych dni. Więc jest to 5 gwiazdek dla mnie, bo dla 3 dolarów był stosunek wartości do ceny i wygląda niesamowicie w mojej ręce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Produkt przybył i byłem zaskoczony zarówno w czasie wysyłki, jak i w jakości, aby być repliką Xiaomi jest bardzo dobra w jakości, mogę powiedzieć, że jest kompatybilny z Xiaomi 3, to był całkowicie, bardzo zadowolony z produktu i wysoce zalecane, Kupię więcej z banggood, zawsze spotkać i są bardzo profesjonalne w sprzedaży, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo dobra jakość, idealnie pasuje do pasma Xiaomi 3, łatwego do ładowania. Próbowałem innych modeli, to jest pierwszy, który jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Doskonały produkt, przyszedł dobrze zapakowany i wydaje się być dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Wspaniała kapela zastępcza. Nie tak miękkie jak oryginał, ale nadal świetne rozwiązanie w cenie. Może nie trwa tak długo, ale wytrzymała kilka tygodni i jeszcze się nie zepsuła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Świetny produkt, który bardzo dobrze oddaje mój zegarek mi 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To niesamowite, warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Jesteśmy usatysfakcjonowani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.79
    • US$10.93
    • US$7.19
    • US$11.08
    • US$14.69
    • US$9.03
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$19.90
    • US$16.17
    • US$16.00
    • US$23.16
    • US$11.54
    • US$13.37
    • US$15.79
    • US$15.81
    • US$16.67
    • US$24.99