Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Wszystko dobre, w porę, z 25% baterią, dobrze okrągłe niebieskie, ale do pomiarów konieczne jest połączenie kutasów z komórką (zalecające dostosowanie klipu COREA, w celu uniknięcia przypadkowego otwarcia, powiedzmy, że zbliża się Flojo) ZALECENIE EL WENDOR JAKOŚĆ/CENA WIĘCEJ niż DOSTAŁE

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bakey to dobra firma. Wzięłam dziś dostawę i zegarek jest lepszy niż myślałam. Po pierwsze, to naprawdę fantastyczne. Kiedy nosisz ten zegar, masz ochotę użyć AppleWatch lub Galaxy Watch.. Jest ciężki od innych, a szkło jest klasa.. Wygląda genialnie. Użycie jest bardzo łatwe. Jest przycisk pod ekranem i go naciśnij.. Po zainstalowaniu apk do telefonu działa lepiej i idealnie. Podoba mi się ten zegarek. Myślę, że nie można kupić żadnej opaski czy zegarka za taką cenę, a produkt jest naprawdę dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Zegarek jest super jak na takie pieniądze, jeden minus ta jasność nie wystarczy, przez funkcjonalne wszystko jest doskonałe, a jakość wykonana perfekcyjnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo pod wrażeniem tego produktu, trwało nieco ponad 1 tydzień, aby być dostarczone z Chin do Wielkiej Brytanii, działa doskonale, czas pracy baterii jest doskonały, jest włączony przez tydzień i lepsze zostało 50%.. Gorąco polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Mam ten zegarek na wyprzedaży. Sprawdzam już wielu Montag, aby dostać ten zegarek, ale nie chce zapłacić za dużo. Im Nie Pewny Czy czytanie jest dokładne, ale w sumie im Szczęśliwy. W czasie dnia ze światłem słonecznym trudno odczytać wyświetlacz może być jaśniejszy. Gazuje magnetyczny port ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Wygląd jest dobry. Stylowe. SMS-y, alarm, odrzut połączeń działa dobrze. Monitor BP i schody są niedokładne. Liczy się kroki z jazdy. Magnetic Charge szpilka jest łatwo odłączyć tylko 3 twarze dostępne. 3.5/5 ocena dla zegarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    To przybyło szybko i w świetnym stanie, nie mogę dać znać o jego wydajności jak zakupiony jako prezent, ale jeśli jest w połowie tak dobry wcześniej model dostałem od bang dobre w zeszłym roku to jest fantastyczny wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobry jak na swoją cenę. Negatywny element bardzo niska jasność. Przy jasnym oświetleniu zewnętrznym nie można zobaczyć danych na ekranie. Pozytywna, bardzo szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Η παραγγελία ήρθε σε 15 ημέρες. Το προϊόν φαίνεται καλό.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Jest piękna i lekka. Bardzo dobra jak na swoją cenę. Pozytywna, szybka dostawa!!! Dzięki Banggood ❗❗🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft11 101
    • Ft17 077
    • Ft7 167
    • Ft9 776
    • Ft7 661
    • Ft11 032
    • Ft11 092
    • Ft10 678
    • Ft4 795
    • Ft8 393
    • Ft17 743
    • Ft11 991
    • Ft6 420
    • Ft22 544
    • Ft12 249
    • Ft5 934
    • Ft11 991
    • Ft14 990