Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2020

    Szybka ładowarka, szybka wysyłka, jakość materiału. Dzięki za!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Jak widać, nie ma interfejsu typu C określonego w opisie produktu (co było głównym powodem, dla którego go kupiłem). W spoczynku jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    great bit of kit. I brought 2 now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    great bit of kit. was a little worried about the led brightness but it is fine. even on my bedside table it is not a problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Tak, działa - od 65 do 100% (iphone 7) w 1h. To był piorun podczas ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Działa tak jak powinno i wygląda stylowo! Niestety dla ładowania w nocy na Nchtscharnk nie używać, ponieważ proces ładowania jest wyświetlany z pulsującym niebieskim błyskiem zewnętrznej krawędzi urządzenia. To również nie może być wyłączone i oświetla penetrant sypialni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Ładowanie dobre ułatwia życie i produkt wydawał się lekki, ale solidny i ładny kolory, aby pokazać ładowanie i pełne ładowanie, świetny produkt. Opakowania były nieco zgniecione przy dostawie, ale produkt był dobrze zapakowany i bezpieczny w środku. Nie żałuję zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    To bardzo szczupły Wireless Charger i z pewnością jest szybszy od innych, które posiadam, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Świetny produkt! Wygląda dobrze i opłaty jak reklamowano...co nie lubić. Kupić ponownie na pewno!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    nice product, it should have type c port

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$34.64
    • US$25.99
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$21.99
    • US$28.74
    • US$19.62
    • US$16.16
    • US$28.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$14.99
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$45.99
    • US$25.29
    • US$23.09