Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-05 12:43:12

    Samsung S8 ładuje zgodnie z szybkim ładowanie QC2.0, ładowarka Nitecore UM4 ładuje zgodnie z QC (test tylko na 1 kablu, nie obciążona ładowarka innymi urządzeniami).

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-08 17:35:55

    Fonte bonita e com leds indicadores, adorei, só achei os pinos frágeis,não são totalmente de metal, mas pra uso doméstico e muito bom.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-25 09:34:46

    Arrived fast and arrived without problems, very good quality of the USB 4 Port quick charge. I strongly recommend it because it has built with good material, light and with 4 usb ports with 3amp. Thanks a lot.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-16 04:27:46

    Looks and works great. And the fast USB is really twice as fast. Only packaging could be better as it has a little bump on one corner.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-02 13:19:11

    Good quality, fast charger ! VFM wall charger with QC support !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-24 19:19:29

    awesome charger. it's very small which surprised me, I thought it would be bigger. Happy with my purchase.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-17 07:41:16

    Kualitas barang bagus

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-17 00:56:43

    perfect charger. Fast charge and it's actually really small which is convenient for carrying around with you.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-07 16:00:10

    very good charger the only think is heating i dont know if it a product fauls or this happened all the tome

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-28 05:01:47

    it's a useful gadget that now i can't help but i have to use it to charge various thing. However its charging speed is not as fast as i had imagined

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>