Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Ten był najlepiej kupiony. Thay są łatwe w użyciu. Długo pracował na bluetooth. Daj mi trzy dane. W mobilu można używać łatwe. Tones wyświetla motywy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Bardzo pod wrażeniem Bakeey Q9pro Ultra za cenę zapłacony. Funkcje działają dobrze biorąc pod uwagę cenę. Temperatura, tętno, ciśnienie i inne odczyty wydają się być dość dokładne. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Było warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    süper şu geçirmez pili 1 hafta gidiyor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Produkt pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    I purchased a smartwatch for my wife Bakeey Q9pro Ultra thin 1.7 inch monitor. The watch has a very nice design and many features. Unfortunately, they stopped working the next day. I then contacted customer service, which responded to my problems with the watch very correctly and quickly. I am 65 years old and I rate very positively the Banggood dealer, who also deals with inconveniences very quickly and professionally even if he did not cause them. Thank you very much. I've already ordered a new watch for my wife through a Banggood retailer. Thank you very much again. Your satisfied backer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Dobrze wygląda, śpiwór nie działa, pakowanie dobre, wymiary są powykręcane, jak mogę wymienić zegarek, jam w Indiach, koszt 2300, plz dać szansę na wymianę mojego zegarka 😭😭😭

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Zegarek jest dobry, jak opisano. Robi wszystko, muszę jeszcze kilka dni testować. Jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Podobało mi się. Dobry zegarek, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    /Mój zegarek był idealny /Wszystkiego najlepszego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$58.99
    • US$79.99
    • US$56.99
    • US$11.54