Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(386)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(386)
    • 5 Star(328)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Bardzo zadowolony! Towar dostarczany bardzo szybko! Polecam sprzedawcę! Przeglądam 5*****!!! Pozdrawiam serdecznie, Siegfried

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Trójnóg wygląda dobrze! Kiedy otworzyłem łodygi, żeby zwiększyć rozmiar, znalazłem wewnętrzne części nóg trochę cienkie, ale są jędrne, nie chłoną się, i co to znaczy, używać mobilnego i mini projektora, wygląda świetnie! Maksymalna wysokość jest bardzo dobra, 170 cm wzrostu, z podtrzymywaniem komórek. Przyjechał 27 dni do Brazylii. Jestem zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MGSena
    BR
    25/04/2017

    Não fiquei decepcionado, pelo custo a qualidade é compatível, não tem uma excelente qualidade, porém, atende ao que se propõe, o material é bem frágil, fiquei decepcionado porque veio somente embalado num saco plástico, não teve nenhuma proteção, o que proporcionou dois amassados em um dos pés(veja foto), tenho outras compras a receber, espero que venham melhor embalados. Também fiquei satisfeito com o tempo de entrega, do dia em que comprei até receber aqui no Brasil foram exatos 30 dias. Obrigado, até a próxima, saudações do Brasil. ------------------------------------------------------------------------- I was not disappointed, for the cost the quality is compatible, it does not have an excellent quality, however, it meets what is proposed, the material is very fragile, I was disappointed because it came only packed in a plastic bag, it had no protection, which provided two Kneaded in one of the feet(see photo), I have other purchases to receive, I hope they come better packed. I was also satisfied with the delivery time, from the day I bought until received here in Brazil were exact 30 days. Thank you, until the next, greetings from Brazil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2018

    "Профессиональный" это громко сказано... Но чтобы было под рукой, или в поход - не жалко, за 10$ самое оно. Лёгкий, в сложенном виде компактный, не дорогой - это плюсы. Минус один - он хлипкий...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Not at all good for Digital cameras and projector its been stumbling while little push apart from that the mounting is very frustrating as rotating knobs are very close to each other apart from that once its fixed it will serve its purpose very well good for light objects

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    Objednaný stativ došel velmi brzy a nepoškozený. Přestože je subtilní, pro použití "chytrého" telefonu zcela vyhoví. Jako klad hodnotím jeho malou váhu i přiměřenou velikost při jeho složení. Za uvedenou částku jsem s ním spokojen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2018

    Много удобна стойка за фотоапарат. Може да се използва и за други уреди, като проектор и телефон. Стабилна е. За тази сума е идеална.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2019

    Not bad for the price, comes with many adjustable options. Works great with digital camera or smartphone (with phone holder equipped). The only problem is with the plastic parts used for adjusting the tripod which seem to be a bit weak so you have to use them very gently if you want the tripod to last long. The whole thing is a bit light as well, I do not recommend it for outdoor use because even a moderate wind can move it away. However, for indoor use it's enough for me and makes great job for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Dobre, ale do postępowania z ostrożnością, bo kruche!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    Szybka dostawa do Sankt Petersburga 4 dni. Wjazd - amatorski trójnik. Cechy dla tego poziomu są dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 916
    • Ft4 540
    • Ft6 405
    • Ft35 474
    • Ft9 174
    • Ft4 916
    • Ft4 916
    • Ft10 216
    • Ft16 273
    • Ft20 646
    • Ft7 188
    • Ft6 431
    • Ft11 731
    • Ft5 896
    • Ft9 830
    • Ft7 863
    • Ft6 880
    • Ft5 297