Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(861)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(861)
    • 5 Gwiazda(768)
    • 4 Gwiazda(61)
    • 3 Gwiazda(16)
    • 2 Gwiazda(7)
    • 1 Gwiazda(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    The shipping was extremely fast. Only 2 days from CZ. The product is good works well with HP notebook and Oneplus 8T. The LAN is only 100Mbit connection.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale wydaje się być dobry. Wytwarza dużą ilość ciepła, a mój Teclast F5 nie pobiera żadnych opłat przez podłączenie adaptera, więc upewnij się, że wybierzesz go dla kompatybilnego komputera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Używałem go na laptopie, port Ethernet działa bez zarzutu (do 100Mbit link), nie można używać obu slotów kart SD/microSD jednocześnie nie jest problemem. Porty USB działają dobrze. HDMI nie mogło działać, ale to może być mój komputer, muszę spojrzeć na to głębiej. Pasuje do koloru mojego laptopa, z metalową obudową. Kabel wygląda na kruchą, ale ogólnie jest ok. 4 gwiazdki, bo HDMI nie działa poprawnie. Szybki czas dostawy (~ nieco mniej niż 2 tygodnie).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2023

    Bardzo dobrze i dobrze zapakowane. Pasuje tylko do MAC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2023

    Dobra budowa, bardzo dobra jakość, solidna konstrukcja, dobre wykończenie, wszystkie funkcje działają, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2022

    Działa świetnie, bez przegrzania, wysokiej jakości materiałów. Wyprodukowany w 3 dni. Szczęśliwy zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    it seems very well built and it showed up early well packaged. I'm very happy with it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dzisiaj otrzymałem pakiet w czasie i formie, przetestowałem urządzenie i działa prawidłowo, dziękuję bardzo i doskonałe usługi, gorąco polecam zakupy w tej aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2023

    Bardzo dobry USB Hub. Mam go do pracy z Chromecastem. Odczytuje mnie tylko dla Chromecasta USB, jak widać na zdjęciu. 32gb i 16gb karta SD nie widzi ich w ogóle. Tak czy inaczej, byłem szczęśliwy, ponieważ z dyskiem flash 60 gb umieszcza tam moje aplikacje. Za pierwszym razem pyta, jak chcesz go użyć, a ja umieściłem go jako pamięć wewnętrzną. Od tego czasu z Poco f3 próbowałem go również widzi dobrze i przesyłałem pliki bezpośrednio na dysk flash USB. Za jego pieniądze jest to warte fortunę. Dostałem go z kuponem za 11 dolarów i nie mogłem znaleźć niczego poniżej 25 dolarów w Scrooge. Więc jeśli chcesz używać tak jak ja z Chromecastem z Google TV, to świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2023

    To jest idealne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$96.99
    • US$88.99
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$10.99
    • US$20.99
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$11.99
    • US$75.99