Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Produkt działał dobrze z moim Samsung Galaxy S20 FE 5G, mimo że odnosi się do Huawei tylko w opisie. Dobra jakość budowy. Przesyłka nie była zbyt dobra. Nie chodzi o dwudniowe opóźnienie (po ostatniej dacie), ale fakt, że nawet ja zapłaciłem za PDM i namierzanie, nie miałem śledzenia paczki w ciągu ostatnich 20 dni (połowę całego czasu wysyłki). Produkt otrzymuje doskonałą ocenę. Metoda wysyłki nie była zbyt dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przybył do Huacho (Lima-Peru) w ciągu 18 dni. Jakość, to 6,7 na 10. Jednak za cenę i to, czego pragnę, to jest więcej niż potrzeba! Daję mu 5 gwiazdek, bo spełnia moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dotarcie do Piury w Peru zajęło 21 dni. Dobra jakość, dobra prędkość transferu. Polecam produkt za jego cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo dobry materiał, ładny kawałek metalu. Działa niklowo na moim RG350 i modułu Wi-Fi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Rzeczywiście 3.0 w pełni sprawny... 3 cm i 1,7 cm w przybliżeniu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wysoka jakość produktu, długi czas dostawy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Pakiet otrzymał wysokiej jakości sprzęt. Bonggood z doskonałym szybkim i bezpiecznym systemem dostawy, Polecam wszystkim kupującym BANGGOOOD * * * * *

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    21 dni zajęło im dotarcie do Piury w Peru. Dobra jakość, ale wysyłka trochę wolna i regularne ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Najwyraźniej dobrze zbudowany. Ciężka, dobra robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 538
    • Ft7 263
    • Ft10 290
    • Ft23 423
    • Ft1 813
    • Ft1 511
    • Ft13 318
    • Ft30 271
    • Ft3 142
    • Ft2 722