Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Gadżet działa zgodnie z oczekiwaniami. Krótki drukowany przewodnik jest prosty. Używam go do transmisji dźwięku z mojego starego telewizora do mojego Hi-Fi. Używam kabla RCA (który jest dołączony do pudełka) do podłączenia mojego telewizora do gadżetu. Z pilotem łatwo jest połączyć go z Hi-Fi. Dźwięk nie opóźnia. Czasami jest mała ingerencja w połączenie, więc dźwięk może zakłócać na sekundę, jest to dopuszczalne. Zamówiłem go na Węgrzech (UE). Jeśli chodzi o nową politykę VAT (rozporządzenie UE): Nie musiałem uiszczać żadnych dodatkowych opłat, otrzymałem produkt z ręki dostawcy, bezcłowo. Dobry produkt, mogę go polecić. BR, Karoli

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Wygląda dobre ładowanie przez kabel USB,Towar szybko przyszedł wygląda dobrze i działa świetnie. Polecam kupić ten produkt, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo ładny odbiornik&transmiter... Proszę przeczytać instrukcję.. Możesz go używać jak odtwarzacz muzyki..reading.tfcard usb... fm transmisje..ok. około 1-2m... i musisz dobrze dostrajać... Nie testuję kabla optycznego.. OK...pozbądź się tego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    A very good device for the price, plenty of options, the only complaint is the weaker sound on FM. Recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Mam przedmioty, jedno urządzenie ma problem z wyświetlaczem, proszę wysłać mi ponownie dobry jeden lub zwrot. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie i działa zgodnie z przeznaczeniem. Również wszystko, czego potrzebujesz jest wliczone i robi to, co mówi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Używam funkcji nadajnika fm, ponieważ mój samochód nie ma portu aux. Podwozie wykonane jest z taniego błyszczącego plastiku. Jakość dźwięku jest dość dobra, łatwa w konfiguracji i ma niską latenność. Utrzymuje ciągłe połączenie i nie upuszcza połączenia. Przetestowałem również wszystkie wejścia i wyjścia, które działają dobrze. Wbudowany pilot zdalnego sterowania jest bardzo wygodny. Chciałbym, aby miał wejście USB-C zamiast starego microUSB. Ogólnie rzecz biorąc, ten budżet transmiter audio jest bardzo dobry za jego cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Wyświetlacz OLED NFC, wbudowany bluetooth V5.0 Nadajnik audio Bezprzewodowy 3.5mm Aux/2RCA/Optical Audio Adapter/FM Transmiter USB Disk TF Card Dla TV PC Głośnik samochodowy System dźwięku Home - Jest to bardzo potężny i wielofunkcyjny gadżet, może zrobić wiele rzeczy, ale także ma kilka słabych punktów. - Jednym wielkim punktem jest to, że ma wiele możliwości wyjściowych (Aux/RCA/Coaxial/Optical Audio), kable AUX i RCA2 są w zestawie, ale przegapiłem jedną rzecz, wyjście RCA jest dobre, Ale mój telewizor obsługuje tylko wejścia Euroscart, HDMI i USB, więc nie mogę korzystać z tych możliwości wyjściowych, muszę kupić konwerter RCA do Euroscart, aby móc korzystać z produktu, byłoby wdzięczny, Jeśli w zestawie dołączono konwerter RCA lub kabel Euroscart, nie mogę go użyć bez jednego z tych wyjść... - Funkcje Bluetooth i NFC to kolejne wielkie możliwości, możemy przesyłać pliki audio i strumienie za pośrednictwem tego kanału z naszych urządzeń (telefony mobilnej, PC i stacji FM) do naszego telewizora, Możemy również przesyłać pliki audio z urządzenia USB lub z karty SD, ponieważ produkt ma porty USB i SD, dzięki czemu możemy podłączyć Pendrive, HDD, Karty SD i microSD do niego, a pliki audio będą odtwarzane w telewizorze, ale (i to jest duży ale), możemy przesyłać tylko pliki audio, pliki wideo i strumienie nie są obsługiwane, jest to kolejny słaby punkt tego produktu, Ale za tę cenę ten brak jest do zaakceptowania... Najmocniejszym punktem jest to, że możemy sprawić, że nasz telewizor z bluetooth nie będzie obsługiwany przez bluetooth! - Ostatnim, ale nie najmniej ważnym punktem jest pilot, dzięki czemu możemy kontrolować to urządzenie z naszego krzesła i sofy wygodnie! - Pianka na ciasto, że produkt ma cyfrowy wyświetlacz, dzięki czemu możemy odczytać funkcje i działania z niego... Ogólnie: praktyczny, wysokiej jakości produkt o akceptowalnej cenie, możemy go używać do wielu działań. Polecam go dla wszystkich, którzy mają telewizor bez wsparcia bluetooth, ale z wejściem RCA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Normalny (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.80
    • US$13.24
    • US$11.29
    • US$14.36
    • US$16.32
    • US$11.34
    • US$29.10
    • US$20.99
    • US$27.99
    • US$35.99