Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Gadżet działa zgodnie z oczekiwaniami. Krótki drukowany przewodnik jest prosty. Używam go do transmisji dźwięku z mojego starego telewizora do mojego Hi-Fi. Używam kabla RCA (który jest dołączony do pudełka) do podłączenia mojego telewizora do gadżetu. Z pilotem łatwo jest połączyć go z Hi-Fi. Dźwięk nie opóźnia. Czasami jest mała ingerencja w połączenie, więc dźwięk może zakłócać na sekundę, jest to dopuszczalne. Zamówiłem go na Węgrzech (UE). Jeśli chodzi o nową politykę VAT (rozporządzenie UE): Nie musiałem uiszczać żadnych dodatkowych opłat, otrzymałem produkt z ręki dostawcy, bezcłowo. Dobry produkt, mogę go polecić. BR, Karoli

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Bardzo ładny odbiornik&transmiter... Proszę przeczytać instrukcję.. Możesz go używać jak odtwarzacz muzyki..reading.tfcard usb... fm transmisje..ok. około 1-2m... i musisz dobrze dostrajać... Nie testuję kabla optycznego.. OK...pozbądź się tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Produkt jest bardzo dobry, odnosi się do dobrej jakości ma dobre funkcje i połączenia, które dobrze zaspokoiły potrzeby Twojego projektu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Wygląda dobre ładowanie przez kabel USB,Towar szybko przyszedł wygląda dobrze i działa świetnie. Polecam kupić ten produkt, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Wszystko zgodnie z opisem, dobra jakość i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo szybka dostawa, dobry produkt w cenie. Jakość dźwięku jest dostosowana do ceny (nie najlepsza) i nie byłem w stanie uruchomić w trybie NFC. W końcu jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie i działa zgodnie z przeznaczeniem. Również wszystko, czego potrzebujesz jest wliczone i robi to, co mówi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TENVIP3
    ZA
    15/09/2021

    Bardzo dobry produkt, jestem bardzo zadowolony -- Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 312
    • Ft6 868
    • Ft15 332
    • Ft16 866
    • Ft3 445
    • Ft8 013
    • Ft4 597
    • Ft13 032
    • Ft4 212
    • Ft18 701
    • Ft7 279
    • Ft17 015
    • Ft9 623
    • Ft4 212
    • Ft4 123
    • Ft6 898
    • Ft8 959
    • Ft6 635