Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    Świetny produkt, trochę ograniczony zasięg, ale działa! Dla tych, którzy się zastanawiają, możesz go zaprogramować za pomocą aplikacji nfc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ten pierścień NFC działa idealnie. Elegancka i wyrafinowana.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Wygląda jak chip z danymi albo pendrive, który bardzo mi się podobał. Rozmiar jest taki, jak prosiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Der Ring selbst macht einen hochwertigen Eindruck und ist sehr gut verarbeitet. Was man jedoch beachten muß ist das der Speicher mit 130Byte sehr klein ausfällt, bei einer vCard passen nur der Name, die Adresse und die Telefonnummer rein. Auch als Zustritskontrolle ist der Ring nicht unbedingt zu gebrauchen da die Antennen durch die kleine Bauart natürlich nur wenige mm Reichweite haben, bei meinem Handy muß ich die Hülle demontieren damit der Ring sich verbinden kann, normale Karten oder Clips mit NFC funktionieren problemlos mit Hülle. Der Ring ist eher als Gadget anzusehen, aber ist eben sehr gut verarbeitet und funktioniert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Item relative ok, mine was not working with Ios, I had to rewrite from Ios then Worked, bu it needs to be at maxim 1mm from phone, in a specific location with black chip directed to phone in order to work. it is not very practical, overall nice gadget.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Works and looks as advertised. Barely holds one contact though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Wreszcie, po ponad miesiącu oczekiwania, pojawił się idealny rozmiar, dobra funkcjonalność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wysyłka była szybka, ale uzupełnianie zapasów zajęło trochę czasu, produkt jest piękny i działa prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Byłem bardzo zadowolony. Świetny finisz, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Działa świetnie, dobrej jakości, Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$139.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$56.99
    • US$189.99
    • US$194.99
    • US$36.99
    • US$189.99
    • US$245.99
    • US$39.99
    • US$54.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$172.49
    • US$47.99
    • US$37.99
    • US$16.09