Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Z powodzeniem otrzymałem zamówienie w ciągu tygodnia lub mniej. Materiał wykończenia są dobre i ma dobrą regulację, jest w stanie regulować w kilku pozycjach telefon, który jest na razie to, co próbowałem. Obejmuje pokrowiec z tkaniny dla pełnej ochrony. Za taką cenę bardzo polecam. Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Очень качественный продукт! с низу подставки не скользящие вставки, 4 угла наклона опорного стола,опору можно раздвинуть вверх,каждый шаг опоры надёжно фиксируется подпружиненым фиксатором. На опорном столе полимерная прокладка,не даёт телефону ёрзать, телефон как приклеен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Nie ma innego stoiska tej szczupłości! Myślałem, że Jest bardzo cienki o 5mm i nie sprawia, że jest nieporęczny, i mieści się nawet w zewnętrznej kieszeni. Istnieje również poczucie stabilności i dobrej przyczepności. Fajnie jest też to przekształcić. Jest stabilny, nawet jeśli umieścisz iPada 12,9 cala. To był dobry zakup! Jestem zaskoczony, że dotarł w nieco ponad tydzień Jest wyposażony w specjalną torebkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Bello, leggero, ben fatto, un po' macchinoso il posizionamento, bisogna procedere agendo su pulsanti per muovere a scatti il supporto. Sarebbe meglio meglio se fosse possibile muoverlo gradualmente se gli snodi fossero con attrito e non con blocchi meccanici. (sarebbe anche piu' facile produrlo !)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bgg
    SK
    12/06/2022

    Dość dobrej jakości produkt, nie jest stabilny dla tabletu lub bardzo dużego telefonu, ale dla większości telefonów działa po prostu dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Duża tablica nie jest stabilna. To bardzo dobra konstrukcja, tak przy okazji. Rozmiary około 2X byłyby znacznie lepsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Really very handy gadget!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Brilliant item and it was a free gift, thank you..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Pięknie, na pewno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.84
    • US$16.09
    • US$19.62
    • US$10.99
    • US$25.86
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$28.74
    • US$9.99