Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    To cholernie dobry stojak! Naprawdę mi się podobało! Oświetlenie z obu stron, włączone albo pilot lub przyciski na samej lampie, wysoko, jest zgięte kolano, skręcające w dowolnych bokach, stałe, wszystkie mechanizmy obracają się i naprawiają doskonale! Ładuję szybko, leci długo! Jakość jest doskonała, przybył szybko! Recenzja filmu https://youtu.be/_EGKJMxszig Wziąłem zniżkę https://t.me/s/ChinaGoodBuy/111562

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Very very good and impressive phone holder. It extends very high and holds phone well. It light on both sides. Fast shipping and everything in good condition. Definitely recommend buying.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo, bardzo dobry, polecam wszystkim, aby go kupić, nosić ciężar telefonu 12-pro-Max, w przeciwieństwie do innych produktów, mam go w ciągu około 8 lub ١٠ dni, a cena jest świetna w porównaniu do rynku lokalnego i innych rynków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Doskonały!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Przedmiot jest bardzo atrakcyjny, wytrzymały i doskonale działa z dobrym wykończeniem, choć nie używałem go od dawna, ale ogólnie działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Jak na razie działa bardzo dobrze. Cena ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Wspaniały Produkt!Wspaniały Dealer! Wspaniała obsługa Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Powinno być lepiej spakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    My product did not come with the remote which is very inconvenient. Everything else is great, but without the remote I can’t be totally hands free.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.29
    • US$13.99
    • US$9.01
    • US$14.94
    • US$13.99
    • US$16.09
    • US$16.99
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$63.99