Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2019

    perfeita para o redmi note 7,bem resistente e de muita qualidade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Nice color for girl, slim design.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Świetna jakość i chroni kamerę skakaną, tylko nie sięga do ekranu i pozostawia przedniego bez zabezpieczenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dobrze, jest dość ciasno na komórce i jest ładna, poza tym jest za droga na rzeczy, które zostały zrobione, a moje trochę się pogniotły...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Kellemes tapintású anyag. Méret pontos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Gostaria de agradecer pelo envio do produto e dizer que chegou em perfeito estado. muito obrigado

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2019

    Védi a készülékem, és azt jól csinálja. Minőségi anyag, tökéletes illeszkedés. Ajánlott vásárlás.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    I bought the red one bright colors.Good grip but i had better in the past.Good price can be a bit cheaper but no complains.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.57
    • US$11.54
    • US$14.43
    • US$13.49
    • US$12.82
    • US$10.95
    • US$17.09
    • US$11.41
    • US$8.07
    • US$13.30
    • US$13.85
    • US$11.30
    • US$45.99
    • US$10.94
    • US$21.93
    • US$17.98
    • US$33.48
    • US$359.99