Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Przybył wcześniej, a potem się spodziewano. Pozycja zgodnie z opisem. Miał problemy z przestawieniem języka systemu na angielski, ponieważ nie mogę znaleźć instrukcji w menu, ponieważ tylko stwierdził, że ma tę funkcję, ale nie mówiąc jak. W końcu znalazłem to na YouTube. Użyłem go na spotkaniu wideo, żeby sprawdzić, przesłuchanie jest w porządku bez skargi. Dla mikrofonu, od czasu do czasu to się wcinało i wychodziło, zwłaszcza na pierwszym słowie, kiedy zacząłem mówić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    comprei dois mesmo modelo, mais não entendo porque o sinal bluetooth é o mesmo para os dois. aí não dá pra conectar em dois aparelhos diferente, ou se ouve em um, ou no outro. a qualidade é boa mais em relação cada um não ter sua frequência de bluetooth deixa a desejar. decepcionado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Słuchawki się szykują! Jakość dźwięku jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Opis bardzo dobra i szybka wysyłka szybciej niż oczekiwałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jakość dźwięku jest dobra. Anulowanie hałasu nie jest zbyt skuteczne, a czas pracy na baterii nie jest zbyt długi. Ogólnie, całkiem nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Wygląda dobrze. Brzmi dobrze. Dobra wiadomość jest taka, że to było dawno temu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    very nice sound gooddd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bastante decente por el precio. No puede conectarse más que a celulares. Las luces no dejan de parpadear, solo cuando los auriculares están apagados.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Słuchawki i większość przycisków są trochę twarde i nie ma żadnych wskazówek na słuchawkach, po której stronie użyć, ale dźwięk i godzina naprawdę tkwi w uchu i nie są aż tak duże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,821
    • Ft7,803
    • Ft11,536
    • Ft13,572
    • Ft7,124
    • Ft7,309
    • Ft25,450
    • Ft6,445
    • Ft4,748
    • Ft5,427
    • Ft11,196
    • Ft10,178
    • Ft9,160
    • Ft7,710
    • Ft6,106
    • Ft10,857
    • Ft31,559
    • Ft3,699