Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/05/2022

    Wyśmienita słuchawka. Używałem go przez ponad 6 godzin bez przerwy i nadal jest naładowany. Jedynym problemem z nią jest to, że możesz używać tylko lewej strony. Jeśli chcesz przejść na prawą stronę, nie jest to możliwe, ponieważ astery nie obracają się. Poza tym, ważne jest, aby zwrócić uwagę, że jego dźwięk jest dobry. Gratuluje wysłanego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Bardzo piękny telefon bardzo dobry dźwięk idealny dopasowanie do grochu polecam au dostawca dziękuję!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Osiągnęła bardzo wcześnie, bardzo późno czekać, wygodne rt ucha zadowolony z tej transakcji 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    chegou bem, e funciona sem problema. Porém só é possível usar no ouvido direito e eu só escuto no esquerdo desde os 5 anos de idade. Vou ter que dar de presente para alguém. Deveria ter opção para o ouvido esquerdo também. Fica para a próxima.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2022

    Najlepsze, to naprawdę bardzo załamujące serce. Niedługo znowu zamówię. Dziekuje, dziękuje. - O, mój Boże. - - Nie, dziękuję. - - Dziękuję, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Ucho jest trochę niewygodne, bo dźwięk jest tak krzywy, więc odciągam go trochę, gdy go używam. Ale kiedy przesłuchiwaliśmy, powiedzieli, że głos był wyraźnie przekazywany. Nie jest wygodny, podobał mi się obraz i kupiłem go, bo był to czas na zabawę. Ale gdybym kupił go ponownie, nie przywiązywałbym zbytniej wagi do obrazu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Jest dobry, ale problem polega na tym, że akumulator szybko spada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Otrzymuję produkt. Wszystko jest w porządku, 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Dobry produkt, oryginalność. Sprzedawca reaguje szybko i dobrze. Pakowanie schludne i soczyste. Serdecznie witamy i zawsze dziękujemy za sukces

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    W porządku, człowieku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$34.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$25.99
    • US$8.99
    • US$22.99
    • US$19.49
    • US$19.99
    • US$269.99