Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    Πολύ ωραία δερμάτινη θήκη, με ωραίες ραφές,καλό πάχος και μαλακή εσωτερική θήκη! Ταιριάζει πολύ καλά!Όλα τα κοψίματα είναι σωστά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Bardzo ładna sprawa. Pasuje do Poco X3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo ładny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jak w reklamie - wartość dla pieniędzy - Dobra jakość - pasuje do mojego telefonu Poco Pro bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Kupiła Poco x Pro dla mam bday i uwielbia ją tak samo jak oryginalną wersję f1. Idealna walizka dla niej, jak to ścina śmieci z portfela, ale daje łatwe i wygodne miejsce do przechowywania karty. Materiał wydaje się w porządku, więc powinno to trochę potrwać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Przyzwoity produkt mógłby użyć więcej slotu na karty, przykleiłem przezroczyste uchwyty na kartę dla mojego biletu autobusowego i zmieści 6 kart łatwo w 3 slotach i paragony gotówki pod spodem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Sprawa jest bardzo wytrzymała i jak na zdjęciach. Dostawa była tak szybka, że byłam zaskoczona. 5 gwiazdek na całej drodze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    In only 18 days, I received my order an Bakee Luxury Business Magnetic Flip, in very good condition. Thanks a lot Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 931
    • Ft2 500
    • Ft4 055
    • Ft6 502
    • Ft3 274
    • Ft3 336
    • Ft3 931
    • Ft2 143
    • Ft2 859
    • Ft9 574
    • Ft4 179
    • Ft3 990
    • Ft3 646
    • Ft4 439
    • Ft3 215
    • Ft5 006
    • Ft9 850
    • Ft4 711