Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2022

    Bardzo dobre urzadzenie. Emituje bardzo mało hałasu swoim wentylatorem, niewiele więcej niż notatnik. Funkcjonalna i estetyczna konstrukcja, zużywa bardzo mało energii elektrycznej, a także chwyta komary. Do Ameryki Południowej dojeżdżam bardzo dobrze, w kartonie „rzemiośle", a także chronionym bąbelkami. Mam ze sobą podręcznik i nie za krótki kabel. Niezmiernie zadowolony, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 16 dni. Gls kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Musimy tylko sprawdzić, czy jest wiarygodne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Po pierwsze, zostałem złamany. Teraz dostałem nowe. To działa dobrze 👌🏻👌🏻👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Doskonały produkt, piękny, bez zamieszania i działa naprawdę dobrze. To naprawdę łapie nogi. Przybył bardzo szybko bez opodatkowania. Banggood rewelacja. Produkt Niesamowity, piękny, nie hałas i bardzo funkcjonalny i naprawdę, zabija muchy i komary. Dotarł bardzo szybko i bez podatku w brazylijskim urzędzie celnym. Banggood Wybitny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • neolino
    DE
    03/06/2020

    Kocham tę rolę tak bardzo... Wreszcie koniec z odórem latających insektów unicestwiającym... Działa doskonale, tylko zużycie energii wydaje mi się trochę wysokie... Z powerbankiem 5000mA działa około 7h

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mrkVIP4
    GR
    18/08/2020

    Cóż, jeśli nie masz oczekiwań na bardzo wydajną pułapkę na komary, to może załatwić sprawę i złapać kilka robaków. Jest raczej cichy, dyskretny, ale też niezbyt skuteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Przybyłem. Działa. Zbudowana w kablu USB. Test na zabijanie komarów później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$18.99
    • US$49.65
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$58.88
    • US$51.99
    • US$16.16
    • US$21.99
    • US$15.00
    • US$50.81
    • US$15.85
    • US$40.41
    • US$13.85
    • US$128.19
    • US$24.24
    • US$23.99