Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(39)
    • 5 Gwiazda(38)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • JLGVIP5
    ES
    20/01/2023

    W porządku, paczka ok, bo mometo robi wszystko, co mówią, miejmy nadzieję, jak długo to potrwa. Nie podobała mi się opłata celna przed dostawą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Jakość produktu przybył szybko Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2023

    Prawdziwa świetna robocza głowica prysznicowa i dobre światła robocze i kontrola temperatury. Bardzo dobry produkt i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Dobra głowica prysznicowa, dość duża i ze wskazaniem temperatury. Posiada również 3 rodzaje przepływu wody do wyboru przez dno. Mam nadzieję, że trwa, ponieważ czasami tego rodzaju urządzenia przestają działać w stosunkowo krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Szybka dostawa pod drzwi, dobry towar. Jedyną rzeczą - musiał umieścić kolejną uszczelkę w przewodzie prysznica, ponieważ. Długość połączenia gwintowanego na nowym puszce do podlewania jest nieco mniejsza niż na starym. Wszystko działa, świeci, spryskuje i nalewa)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • autos75
    HU
    19/07/2022

    Dziękuję bardzo! Nice++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Spryskaj wodą, ale musisz uciskać, aby włączyć diody LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    W gruncie rzeczy wyświetlacz powinien być z drugiej strony :-) Patrząc jaka jest temperatura psikasz sobie wodą w oczy. Podświetlenie działa jak należy ale nie jest super jasne. Ciśnienie wody jakby osłabło, bardziej jak deszczownica działa. Jakość wykonanego produktu 4/5 i wydaje się być strasznie delikatny, trzeba uważać żeby nie porysować. ------ In fact, the display should be on the other side :-) Looking at the temperature, you spray water in your eyes. Backlight works fine, but not super bright. Water pressure seems to have weakened, more like a rain shower head works. The quality of the product is 4/5 and it seems to be terribly delicate, you have to be careful not to scratch it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Piękny w pełni działający prysznic piękne wykończenia i kolory. Byłem sceptyczny, ale muszę zmienić zdanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2024

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$23.99
    • US$6.59
    • US$49.99
    • US$9.99
    • US$15.71
    • US$16.99
    • US$12.93
    • US$27.71
    • US$22.99
    • US$168.99
    • US$8.85
    • US$26.99