Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Jakość produktu przybył szybko Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Współczesne, jakość wykonane i łatwe do ustawienia głowicy prysznicowej LED Light i temperatura nie tylko wygląda dobrze do łazienki, ale również przydatne informacje. Zarekomenduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przepływ wody zmienia się na trzy etapy: mgła, prysznic i oba. Znam temperaturę i jest najlepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt jest idealny i działa bardzo dobrze Termostat wskazuje właściwą temperaturę w czasie rzeczywistym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    just perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Działaj bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Kiedy go dostanę, chcę wziąć prysznic Ever Houer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Jest fantastyczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Bardzo ładny produkt i bardzo dobrze wykonany w pełni wykonuje swoje działanie, jedyną wadą jest to, że woda traci trochę ciśnienia. Ale i tak to polecam. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Piękny w pełni działający prysznic piękne wykończenia i kolory. Byłem sceptyczny, ale muszę zmienić zdanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$37.94
    • US$349.00
    • US$31.17
    • US$8.80
    • US$24.94
    • US$9.23
    • US$26.99
    • US$11.54
    • US$21.93
    • US$26.99
    • US$23.10
    • US$5.78
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$103.94
    • US$36.95
    • US$16.66