Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Niestety, mój smartfon twardości jest zbyt gruby, aby być przymocowany do tego selfie kij ... Bądź ostrożny, jeśli używasz go z twardym smartfonem! Poza tym, wszystko jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dzień dobry! Produkt dotarł nietknięty, już przetestowany dał wszystko ok, dziękuję sprzedawcy i wszystkim, którzy są zaangażowani, i zaufanej firmy, gratulacje..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Wspaniały dodatek i nie może się doczekać, aby wypróbować!!!Szybka wysyłka i niesamowita cena!!!Dziękuję Banggood!!! 👍💯🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Świetny i wygodny przydatny i bardzo mi się podoba, ale nie dotarł w dobrym stanie, nawet jeśli respektują czas dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    To jest legalne, ale opakowanie musi być pokryte folią Buble, ponieważ jest małe wgniecenia w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Ładny produkt!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Przybył szybko i działa doskonale, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dobry produkt i opis jest dokładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dobra jakość i wygodny produkt. Uwielbiam to. Dziękuję, banggood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dotarł w idealnym stanie, działa poprawnie. Instrukcje w języku angielskim i chińskim. Łatwy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$24.24
    • US$15.00
    • US$21.93
    • US$35.99
    • US$62.99
    • US$15.00
    • US$19.62
    • US$15.00
    • US$17.31
    • US$39.49
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$51.54