Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Jakość muzyki jest dobra. Głos w poprzek brzmi trochę słabo, ale to za dużo jak na pieniądze. IPhone zidentyfikował go jako AirPods. Jakość materiału jest świetna, jak zrobić ten rodzaj produktu za te pieniądze ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Ładna rzecz, działa dobrze od razu, dobra cena! Wkrótce zobaczymy, czy wszystkie funkcje działają jak......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Yumuşak plastik olması premium hissi veriyor. Kulaklık üzerindeki dokunmatik iyi çalışıyor. Ses yeterli. Konuşma iki taraflı olarak iyi. Tam bir fiyat/performans ürünü.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Średnia jakość dźwięku. Odłącza się losowo na kilka sekund. Nieźle jak na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dostałem go dzisiaj, ale szczerze mówiąc, bardzo ładnie i dobrze. Dziękuję za tę stronę i mam nadzieję na dobrobyt i postęp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Właśnie otrzymałam (wcześniej o 7 dni niż oczekiwano). Bardzo dobra jakość wykończenia. Parowanie było łatwe. Bardzo dobra jakość dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    oke.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo szybka dostawa z CN. Zamówione 11 września, a odebrane przeze mnie 24 września. Nie ma dodatkowych podatków, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przesyłka trwała trochę za długo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Piękna, lekka, z mocnym basem i nie uciekaj mi od uszu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 832
    • Ft6 472
    • Ft11 405
    • Ft10 323
    • Ft4 314
    • Ft13 529
    • Ft7 397
    • Ft20 347
    • Ft14 242
    • Ft49 329