Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(390)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(390)
    • 5 Star(335)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Ładnie dopasowane i dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Z tyłu zegarka są czarne, nie srebrne, jakość jest dobra. Zamów dwa kolory i wyglądaj, jakby to nie był ten sam program. Turkusowe jeden mają muzykę menunpurple nie, i jeden można zmienić ścianę inny nie obsługuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    este producto no funciona requiero rembolso o instrucciones de reenvió no enciende, ni carga

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    muito bom vale apena

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Bangood é excelente para compra todos os tipos de eletro eletrônicos e outros, chegou dia 09/ 07/2019 a forma de envio e excelente eu recomendo, smart watches estar tudo em perfeita ordem ,vale a pena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    isso foi o que chegou pra mim. totalmente diferente do meu pedido. mando, email e só recebo uma mensagem automática pedindo fotos e videos e nada de ser resolvido meu problema.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2019

    very nice very helpful item. Good battery backup great look. I recommend it for iphone and android thanks to Banggood team.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    el precio es bueno teniendo en cuenta la calidad pero, dice que dura siete días y apenas podía llegar a los 4. aún así es bueno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    Uma Band bem simples mas cumpre seu dever. A imagem do anúncio é bem diferente do produto original pois a lateral não é cinza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Impressed with the product overall. Works as advertised. Blood pressure sensor is only out slightly, which is amazing for how it measures it. Installing app on phone and linking device was easy and straight forward.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 205
    • Ft9 386
    • Ft6 924
    • Ft8 540
    • Ft1 575
    • Ft3 277
    • Ft4 736
    • Ft7 258
    • Ft5 080
    • Ft6 409
    • Ft9 468
    • Ft12 625
    • Ft8 205
    • Ft15 782
    • Ft11 047
    • Ft6 311
    • Ft9 152
    • Ft7 258