Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Otwór zegar! Jakość jest świetna. Ciało jest żelazne i wodoodporne. Wszystkie funkcje dzialaja. Są połączenia Bluetooth i książka kontaktowa. Stoper zegarka działa dobrze. Jest wiele pokrętła. Pasek w zestawie nie jest dobry w nocy, więc lepiej go zastąpić innym. Zegarek jest świetny, podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Zegarek wydaje się w porządku.Nie przetestowałem jeszcze.Wysyłka była satysfakcjonująca jak zawsze.Dzięki... wrócę po właściwą recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Przyjeżdżam wszystkie dobrze zapakowane, wiem, że są dobrej jakości, teraz je ładuję, przetestuję je i dam drugą ocenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Ładny zegarek. naładowany w specjalnym montażu, co jest bardzo wygodne. Zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Towary towarowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Kupiłem dwa takie urządzenia i jeden przyszedł do mnie w pełnym stanie, ale w drugim brakowało kawałka na pasku... Ale jeśli jest to dobry produkt, oczekuję pewnej odpowiedzi, chociaż nie wiem, czy jest to spowodowane również firmą paczek mojego kraju, ponieważ produkty zostały trochę zmanipulowane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Witam, dziękuję bardzo. Super konstrukcja, łatwy lont, super zastosowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Otrzymałem mój przedmiot, inne funkcje jeszcze nie zweryfikowane, ponieważ ładowanie jest w toku, ale system zachowuje w odstępie około 3 - 5 sekund podczas ładowania. Czy to normalne zachowanie zegarka?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Inteligentny zegarek jest bardzo ładny, jak na zdjęciu. To był prezent świąteczny i mojej córce się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$34.25
    • US$59.12
    • US$34.22
    • US$35.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$79.34
    • US$46.03
    • US$13.64
    • US$29.99
    • US$25.10
    • US$34.38
    • US$125.99
    • US$50.59
    • US$49.22
    • US$28.99
    • US$41.57