Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(664)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(664)
    • 5 Star(584)
    • 4 Star(71)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Produkt otrzymany za pomocą zamówienia nr 93217698 potrzebował dużo czasu, a po przybyciu przyszedł z uszkodzonym opakowaniem i potłuczonym szkłem Smart Watch w prawym górnym rogu jako dołączone zdjęcia. Jednak po kontakcie ze sprzedającym był doskonały i ponownie wysłał produkt za pomocą zamówienia nr 94453258, które zostało otrzymane w idealnym stanie. Zalecany sprzedawca 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Kochał zegarek zbyt bardzo, przybył super szybko, tylko mały szczegół, w pudełku ochrona czasy się ugniata, więcej to nie zmienia jakości, polecam za cenę wart bardzo. Mam nadzieję wysłać, aby cieszyć się tym pięknem. Będę kupował częściej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Uważam, że jest to dobry produkt wykonany z dobrych materiałów. Jedna uwaga: strefa dotykowa jest bardzo mała i to czyni ją bezprecyzyjną. Bateria opiera się na kilku dniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    It doesn't work. It can connect to the app If it is charging only. If I disconnect charging I can't connect. You may see the condition of the packaging as I had got by post.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo dobry produkt za taką cenę. Wykorzystałem półtorej godziny, żeby zmusić inteligentny zegarek do współpracy z komórką i nie pytaj mnie, co zrobiłem. Po prostu nie wiem. Nie chcieli się połączyć.. Ale w jednej chwili się połączyły. Będzie ciekawie zobaczyć, jak długo działa zegarek. Mam nadzieję, że przez lata... System ładowania nie jest zbyt inteligentny, ponieważ jest bardzo czuły i łatwo się łamie (patrz zdjęcie).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Το ρολόι έφτασε στην ώρα του και χωρίς κάποια ζημιά. Όμως, η συσκευασία του δεν ήταν καθόλου προστατευμένη. Η μπαταρία φορτίζει γρήγορα (περίπου 2 ώρες), όμως, αν είναι ενεργή η επιλογή φωτισμού της οθόνης κάθε φορά που κινείται το χέρι χρειάζεται φόρτιση κάθε 1,5 μέρα. Όταν έκλεισα αυτήν την επιλογή, άντεξε για μια βδομάδα. Το μενού της εφαρμογής είναι στα ελληνικά και σχετικά εύχρηστο. Η μόνη δυσκολία ήταν στην πρώτη σύνδεση. Από τότε όμως όλα καλά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo dobry sprzedawca. Pojawiła się mała wpadka w dostawie produktu, ale sprzedawca szybko rozwiązał sprawę i otrzymałem zamówienie, którego zdjęcia zostały załączone. Nie wiem, czy to było pierwsze zamówienie, czy drugie zamówienie sprzedającego. Dziękuję, 5 gwiazdkowy produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Świetny smartwatch przybył niesamowicie wcześnie, byłem naprawdę zadowolony z jakości produktu i ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wszystko w porządku, dobry sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Pięknie. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 882
    • Ft8 360
    • Ft8 050
    • Ft14 633
    • Ft13 329
    • Ft6 192
    • Ft12 077
    • Ft18 331
    • Ft10 219
    • Ft7 044
    • Ft7 431
    • Ft15 485
    • Ft10 219
    • Ft8 670
    • Ft15 485
    • Ft16 259
    • Ft9 289
    • Ft5 006