Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Jak najbardziej dobry, Magnet nie jest zbyt silny. Testowałem oryginał w sklepie z jabłkami i miał bardzo mocny uchwyt na plastikowej okładce. Stąd 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Już dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Przybyło szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Nie mogłem znaleźć tego, co chciałem pod względem koloru. Kupiłam niebieski. Ale wygląda inaczej. Nie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Jakość produktu jest całkiem dobra, ale magnes może być silniejszy. Przemieszcza się po podłączeniu i jeśli nie jest ostrożny może odpaść. Trzeba być bardzo ostrożnym, ponieważ jest używany do ważnych i codziennych niezbędnych kart.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Magnes jest dobry, szwy są nietknięte, ale nie więcej niż dwie karty mogą się zmieścić. Jeśli chcesz wpłacić gotówkę, musisz wyjąć jedną z kart.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐝𝐚𝐧𝐤𝐨𝐫𝐭 𝐡𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dokładnie tak samo jak jedno jabłko robi, i raczej kupić to niż inne droższe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Uwielbiam to. Nie tak magnetyczna, ale wystarczająco dobra do innych zastosowań. Ale nie mogę narzekać. To tylko darmowa usługa. Hej, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Wygląd rety

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$33.48
    • US$22.51
    • US$13.09
    • US$8.07
    • US$23.36
    • US$12.69
    • US$18.96
    • US$17.12
    • US$21.93
    • US$10.96
    • US$9.30
    • US$13.00
    • US$11.54
    • US$7.99
    • US$10.49
    • US$36.99