Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Dostawa dotarła bardzo szybko i nieuszkodzona! Testowałem słuchawki od jakiegoś czasu. Połączenie działa świetnie, słuchawka nie jest zbyt głośna i nie za cicha podczas słuchania muzyki. Jest duży plus dla bogatych basów, który brzmi również wysokiej jakości. Produkt ma tylko jeden problem, czasami stacja ładowania nie wyświetla własnego statusu baterii lub funkcji słuchaczy, ale nie ogranicza to funkcji. Więc kup rekomendację!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Przybyło w terminie i spełnia wymogi specyfikacji. Jedynym minusem, który jest dość niewielki, jest to, że czasami jedna ze słuchawek wygląda, jakby się nie ładowała. Ładuje się, ale nie jest na diodach LED. Rozwiązuje się go poprzez włożenie go z powrotem do obudowy, gdzie w końcu pokazuje bieżącą baterię. Słuchawki nie używają dotyku, ale przycisków, ale ma to sens, ponieważ mogą być używane do sportu. Mój błąd, że nie czytam poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    - Dobra jakość dźwięku - Długi czas pracy na baterii. (Badałem przez 4 godziny przy 40% objętości i 30% pozostałe) - Są przyciski przy każdej słuchawce i można zmienić ścieżkę, głośność sterowania, otwarty asystent Google itp... - Sprawa wydaje się dobra, ale wieko może otworzyć się pod kątem 90 stopni, co oznacza, że jeśli dalej ją wciśniesz, może wyhamować!? - Za 10 dolców jego vfm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Jego dźwięk jest dość głośny. Złożyłem zamówienie 12/20, dnia 27/12, zamówienie zostało wysłane do projekcji i 11/01/21 przybyło do mojego miasta (Wnętrze RJ). Założyłem telefon do walizki i naładował się bardzo szybko. Minusem jest to, że wychodzi z łatwością z ucha. Jego pudełko nie jest zbyt wysokiej jakości (dotarła również w papierku bąbelkowym, ale był otwarty). Ładowarka jest również mała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Świetna słuchawka, dostawa była bardzo szybka, po naładowaniu naładowałem słuchawki. W połączeniu z telefonem i laptopem, było to bardzo łatwe. Dźwięk jest świetny, a słuchawki świetnie pasują do moich uszu. świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dzięki za szybką dostawę! Jestem bardzo zadowolony! Wysokiej jakości słuchawki! Polecam w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Opakowanie było trochę pogniecione. W rzeczywistości opakowanie jest słabej jakości. Ale produkt ma wygląd, który odnosi się do jakości. Jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    заказом доволен, все как в описании

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dobry stosunek ceny do jakości. Działa mi dobrze. Prosty interfejs, podłączony natychmiast. Power Bank jest mały, ale może pomóc w nagłych przypadkach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Przybył w doskonałym stanie, bardzo dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 664
    • Ft10 731
    • Ft16 866
    • Ft9 965
    • Ft5 341
    • Ft24 533
    • Ft9 523
    • Ft9 580
    • Ft9 198
    • Ft8 046
    • Ft12 265
    • Ft11 498
    • Ft10 346
    • Ft9 198
    • Ft11 880
    • Ft19 548
    • Ft10 950
    • Ft5 225