Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2020

    Recibi Mul MAL EL PRODUKTO..es UN FLAUDE... SOLO La Carcasa... bez sprzętu... QUIERO QUE ME LO VUELVAN BIEN... O mój Boże, de VUIELTA...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Pełny produkt, dziękuję.. Zadowolona z zamówienia, na razie jest w porządku, wystarczy założyć powerbank, już go podłączyłem i cyfrówka już działa. Dziękuję ci Banggood.... i przybył przed czasem... 5 gwiazdek, i radzę wszystkim robić zakupy w Banggood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    Recebi apenas a carcaça externa desmontada, sem a bateria. I'm sorry. Embalagem pode ter sido violada. NÃO ESTOU RECLAMANDO, APENAS INFORMANDO.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Jedyną złą rzeczą jest to, że jest rozmontowany.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Niepełne informacje dla Brazylijczyków. To tylko przypadek. Musisz kupić część baterii i na rachunek, zrobić montaż. Włącz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Produkt przybył zgodnie z obietnicą, ale uwaga, - nie podąża za bateriami -

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Chciałbym wyjaśnić. Czy zamówienie zawiera baterie? Mam nagie pudełka w miejscu gotowej ładowarki. Jak być teraz?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Jest to bardzo potężny i bardzo ekonomiczny bank mocy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    wszystko pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Podłącz się bez akumulatorów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$16.09
    • US$16.16
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$28.59
    • US$17.24
    • US$33.48
    • US$11.55
    • US$37.39
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$19.62
    • US$16.16
    • US$12.69
    • US$19.99