Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2018

    Happy to have transparent cover as my phone is beautiful enough 😃 l have a tempered glass on the back under cover, so it fits even with it. Price is really good and l got 2. Only thing is that it isn’t holding tight on the edges, so there it males a curve as if it was a bit bigger.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Świetna i naprawdę szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2018

    Comparado con lo que venden por aquí está muy bien de precio y la calidad inclusive puede que hasta sea un poco mejor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    Idealnie - minimalistyczna przykrywka. Zalecam, jeśli szukasz minimalnej możliwej przykrywki. I całkowicie przejrzyste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    permet d’avoir toute l’apparence de l’iphone mais produit un peu cheap en matériau et peu protégeant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2018

    Works like it is supposed to. Not ultra thin, but thinner than the one I bought in a phone retail store. OK value for the bucks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    Must be carefool about model details ... it is only for Iphone X

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Oscena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Jest idealny do tego, co jest, solidny i elastyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    fits perfectly, good value for the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft6 407
    • Ft4 048
    • Ft4 252
    • Ft3 200
    • Ft7 832
    • Ft2 155
    • Ft4 277
    • Ft4 899
    • Ft6 407
    • Ft3 484
    • Ft2 464
    • Ft2 464
    • Ft8 186
    • Ft8 186
    • Ft10 323
    • Ft4 983
    • Ft10 172
    • Ft3 389