Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    To mój pierwszy zegarek, więc nie mogę znaleźć usterek. Na początku wydawało się, że ekran jest zbyt gruby i będzie niewygodny, ale nie było dyskomfortu podczas noszenia. Pasek jest poręczny. W kontroli proste, z telefonem podłączonym na raz, w menu wszystko jest jasne. Jak na razie wszystko mi się w nich podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Ten zegarek jest taki fajny! Bardzo mi się podobało, jest wszystko, co niezbędne, aplikacja została pobrana kodem, wszystko zostało dostosowane, zsynchronizowane z telefonem. Ładunek utrzymuje się wyjątkowo długo, ładowany tylko raz, gdy pojawił się i odszedł przez kilka tygodni, w żaden sposób nie będzie rozładowywał )))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    /Szybka dostawa. Ładny zegarek, podobał mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Używam go przez tydzień. Próbowałem dwóch różnych, które nie spełniały oczekiwań. Pomiar tego jest podobny do innych. Ze względu na mierzenie dokumentu jest nieco nieprawidłowe. Tak jak w przypadku wszystkich innych, musisz wiedzieć, jakie wartości otrzymujesz, gdy mierzysz swoje wartości zdrowotne w normalny sposób i kompensujesz w umyśle. Podoba mi się ten. Podwójny lcd nie tylko dodaje żywotność baterii, jest również bardziej widoczny na dwóch kolorach ekranu. Więc nie szukajcie kąta, żeby zobaczyć, która godzina była minutę temu, ale zobaczcie czas, jaki jest teraz. Wygląd jest świetny i znowu podwójny ekran do tego dodaje. Właśnie stałem się fanem zegarków. Na pewno nie wygląda jak zegarek jabłkowy i ma swój własny wygląd. Będę używał tego przez rok może dwa. To znaczy, że oceniam ten zegarek: dobry na zawsze. DaFit jest Aplikacją i jestem bardzo zadowolony z jej funkcji. Żadnych reklam, jak inne aplikacje je mają. Czysta konfiguracja ładny zrozumiały interfejs.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Świetna jakość i jakość, Mens Digital Wristwatch. Zegarek jest atrakcyjny wygląd, dobry rozmiar / głębokość i waga. Wygodny gumowany, regulowany pasek jest zamontowany Posiada ładowalną baterię wewnętrzną Akumulator jest ładowany z gniazda USB, za pomocą kabla ładowania. Podłączenie kabla do zegarka odbywa się za pomocą sprytnie zaprojektowanego zacisku sprężynowego, który połączy się tylko we właściwy sposób. Normalny czas wyświetlany jest w liczbach na wyświetlaczu lcd. Naciśnięcie przycisku bocznego spowoduje wyświetlenie czasu w kolorze konwencjonalnej twarzy zegara, przez kilka sekund. Dostarczona, jest ulotka instruktażowa operacji Wierzę, że ten zegarek pokaże twoje ciśnienie krwi, ale nie potrzebuję tej funkcji. Dobry zakup, do codziennego użytku Wrist Watch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Ekran dwuwarstwowy jest interesujący. Inaczej zwykłe godziny fitnessu. Są tylko trzy tarcze. Ekran Рефлексивный zakłada oświetlenie zewnętrzne - dzięki temu oszczędzamy ładowanie baterii. Dopóki nie sprawdzę, jak długo na jednym ładowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Will rate only the packaging as just got the order. It came rather fast, in just 2 weeks. But the packaging for this kind of product is not sufficient. It came in small cardboard box made from a soft cardboard, so the box was rather crumbed. Inside was a nest, made from very thin plastic, in the shape of a cup. no more packaging was applied. The plastic cup was damaged, with a couple of holes. I would not sent an item like watch, in a similar note. Discounts, even big, are not the reason for sloppy packaging. Hope, the item was not damaged in transit.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Adres faktury był błędny Jednak, udało mi się skontaktować z przewoźnikiem i odebrać go Wolę to wcześniej niż Ali Najlepsze pozdrowienia od teraz Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    To dobry zegarek, ale nie ekran dotykowy. Albo to zostało zapisane, albo nie zwracałem na to uwagi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.43
    • US$29.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$53.56
    • US$65.99
    • US$39.23
    • US$47.76
    • US$33.41
    • US$47.05
    • US$66.99
    • US$25.55
    • US$49.99
    • US$52.99
    • US$49.99
    • US$13.98
    • US$58.99
    • US$17.99